Hengstdijksekeiweg 1B/D Hengstdijk € 935.000,- K.K.
Bedrijfshal
6529m2
3180m2
935.000,- K.K.
1984

Mooie bedrijfswoning met showroom, bedrijfsloodsen, werkplaats en garage.

bedrijfsruimte

De werkplaats, opgetrokken in steen en belegd met (asbest houdende) golfplaten met inpandige garage is toegankelijk middels een deur in de zijgevel, garagedeur aan de voorzijde en een grote overheaddeur. Naast de garage ruimte bevindt zich de uitgebreide meterkast. Het dak van deze werkruimte is van binnenuit geïsoleerd en ca. 600 m2 groot. De ruimte is ingedeeld met een kleinere en grote werkplaats.

Vanuit de werkplaats heeft men toegang tot de “tussenloods” van ca. 780 m2 welke voornamelijk wordt gebruikt voor opslag en weer aansluit aan een hogere loods waarvan een groot gedeelte in gebruik is als showroom. Deze loods is opgetrokken in een staalconstructie en wanden in damwandprofielen.

De grootse loods ca. 1200m2 is in gebruik voor opslag/werkruimte en een groot gedeelte als showroom. Boven het gedeelte, in gebruik als showroom, is een “entresol” ingebouwd waar zich de kantoren bevinden met toiletten (totale oppervlakte ca. 140 m2) en een groot gedeelte van de entresol is in gebruik als magazijn.

Voor het showroom gedeelte is een groot eigen terrein met voldoende parkeergelegenheid. Het geheel is omheind met een hekwerk voorzien van een grote poort.

Totaal is de bedrijfsruimte circa 3180m2

Begane grond

Bedrijfswoning

Deze bedrijfswoning is in 1984 traditioneel gebouwd en in de loop der jaren steeds aan de eisen destijds aangepast. Hal met toilet en trap naar de eerste verdieping. Vanuit de hal heeft men toegang tot het kantoor en de L-vormige woonkamer. De gehele begane grond is belegd met een mooie grote gebakken tegel.
De L- vormige woonkamer loopt door in de open keuken. Het keukenblok is nog maar recent geplaatst (2020) en voorzien van de volgende apparatuur: oven, 5-pits fornuis, vaatwasser en een koelkast. Tuindeuren in de woonkamer geven toegang tot het naast de woning gelegen terras.
Aansluitend aan de keuken is de bijkeuken gelegen met praktische kelderkast. Hier hangt ook de CV installatie.

1e verdieping

De verdieping is ingedeeld met de overloop, ouder slaapkamer en nog 2 kinderkamers. De moderne badkamer is afgewerkt met een ruime douche, wastafels en toilet.

2e verdieping

De tweede verdieping is bereikbaar middels een vlizo trap in een van de slaapkamers.

Bijzonderheden

De woning is volledig voorzien van hardhouten kozijnen met dubbele beglazing. In de woning is een alarm installatie geïnstalleerd.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Hengstdijksekeiweg 1B/D - 4585PN - 935.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?