van Ceulenplein 9 Hulst € 235.000,- K.K.
405m3
255m2
4
114m2
235.000,- K.K.
1971

Twee-kapper met garage en zonnige tuin op het zuidwesten met vrije ligging aan de voor- en achterzijde

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkast, toiletruimte, trapkast en trap naar de verdieping. De doorzon woonkamer is circa 27 m2 en biedt vrij zicht aan de voorzijde over het parkeerterrein aan het van Ceulenplein, aan de achterzijde over de tuin. Door de grote raampartijen in de voor-, zij- en achtergevel komt er veel daglicht de woonkamer binnen.  De keuken bevindt zich tevens aan de achterzijde en beschikt over een rechte opstelling met oven, fornuis, afzuigkap, koelkast en dubbele gootsteen. Er is eventueel ruimte om een kleine eettafel te plaatsen.

1e verdieping

Op de eerste verdieping zijn drie slaapkamers voorzien van respectievelijk 2x 12,5m2 en 9 m2. De kleinste kamer aan de achterzijde beschikt tevens over een ruime vaste kast. De badkamer aan de voorzijde is uitgevoerd met wastafel, tweede toilet en douchehoek.

2e verdieping

Via een (semi)vaste trap is de zolder bereikbaar. Op de voorzolder vindt men de cv-combiketel (1994) en voldoende bergruimte. Verder is hier nog een aparte zolder-/slaapkamer met velux dakraam en veel bergruimte achter de knieschoten.

Tuin

 De tuin is gesitueerd op het zuidwesten, kortom ideaal om tot ’s avonds zon op het terras te hebben. De ligging achter is vrij zonder achterburen, deze zijde grenst aan het Graauwplein. Een rustig pleintje met garageboxen en een speeltuintje. Ook hier is een poortje voor ontsluiting. De kinderen kunnen dus zonder over straat te hoeven gaan spelen.

Bijzonderheden

Links naast de woning ligt de ruime oprit voor de garage welke plaats biedt een twee auto’s. Aan parkeergelegenheid overigens geen gebrek met het tegenovergelegen parkeerterrein voor de deur. De garage is net geen 20 m2 groot en beschikt over een stalen kanteldeur aan de voorzijde en een aparte loopdeur vanuit de tuin in de zijgevel. Tussen de woning en de garage is een achterom.


In de directe omgeving zijn enkele (basis)scholen, sportvelden (voetbal, atletiek, tennis en handbal), cultureel centrum Den Dullaert met sporthal, bar en indoortennisbanen, frituur Komeet, etc. Het historische centrum van Hulst is binnen 5 fietsminuten bereikbaar. Kortom een gewilde, rustige maar toch ook levendige woonomgeving. De woning bevindt zich nog in originele staat en kan dus volledig naar eigen wensen, inzicht en budget worden gemoderniseerd indien gewenst.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: van Ceulenplein 9 - 4561lb - 235.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?