Scheldekade 34 Terneuzen € 439.500,- K.K.
720m3
153m2
4
202m2
C
1933

Statig herenhuis met leuke stadstuin, mooi gelegen nabij de Scheldedijk en jachthaven en op loopafstand van alle voorzieningen en de gezellige binnenstad. Vanuit de woonkamer op de eerste verdieping is er een prachtig en steeds wisselend uitzicht over de Westerschelde met haar imposante scheepvaart.
Dit goed onderhouden herenhuis, met authentieke elementen zoals de authentieke tegeltjes, en-suite deuren en glas-in-lood, is centraal gelegen. Het levendige centrum van Terneuzen bevindt zich op loopafstand en het water van de Schelde aan de overzijde van de straat. Een heerlijke wandeling over de Scheldedijk, flaneren door het centrum, een terrasje pakken, hapje eten of snel even een boodschap doen, kan dan ook allemaal zonder de auto.


 

Begane grond

Overdekte entree naar portaal met garderobe. Ruime hal met authentieke tegeltjes en mooie trappartij.
Op de begane grond zijn, vanwege de genoemde dubbele bewoning, een woonkamer, slaapkamer en een keuken te vinden. De woonkamer met gezellige erker is met en-suite deuren af te sluiten van de slaapkamer.
De ruime tuingerichte keuken is ruim genoeg voor een eettafel en heeft toegang tot een ruime berging met aansluitingen voor het witgoed.
Verder is er op de begane grond nog een badkamer te vinden. De heerlijke, groene stadstuin biedt veel privacy en onder de druivenstruik is het hier lekker koel genieten tijdens warme zomerdagen.
Er is nog een ruime stenen berging aanwezig en de poort geeft toegang tot een vrije achterom.

1e verdieping

De royale overloop biedt toegang tot een apart toilet. De royale woonkamer, tevens met erker, heeft een fenomenaal uitzicht over de Westerschelde en het haventje.
De prachtige marmeren schouw is voorzien van een gezellige gashaard. De aan de achterzijde gesitueerde keuken is uitgevoerd in een landelijke stijl met als “centerpiece” het fraaie Boretti fornuis.
Dankzij het grote raam met uitzicht op de tuin en de aanwezige lichtkoepel is er hier altijd een heerlijke lichtinval.
Verder is er op deze verdieping nog een ruime werkkamer te vinden.

2e verdieping

Op de tweede verdieping bevinden zich naast de ruime overloop twee ruime slaapkamers en een ruime badkamer met inloopdouche en wastafel.
Het moge duidelijk zijn dat de slaapkamer aan de voorzijde het mooiste zicht op de voorbijvarende containerreuzen heeft van de hele woning.


 

Tuin

De heerlijke, groene stadstuin biedt veel privacy en onder de druivenstruik is het hier lekker koel genieten tijdens warme zomerdagen.
Er is nog een ruime stenen berging aanwezig en de poort geeft toegang tot een vrije achterom.

Overige verdieping(en) en ruimten

Op de derde verdieping bevindt zich nog een praktische bergzolder.


 


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Scheldekade 34 - 4531eh - 439.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?