Clingedijk 9 Sint Jansteen € 469.000,- K.K.
1000m3
880m2
4
192m2
469.000,- K.K.
1977

Unieke en ruime woning met veel vrijheid rondom en weidse uitzichten aan autovrije zone aan de rand van de dorpskern van Sint Jansteen nabij vele voorzieningen, landelijk wonen in de bewoonde wereld.


 


 

Begane grond

Voor de woning staand, kan men links de trap op richting de voordeur van de woning. Hier komt men in een ruime hal met trap naar de verdieping, garderobenis met meterkast, bergkast en toiletruimte. Daarnaast bevindt zich aan de voorzijde van de woning de werk-/speelkamer met weids uitzicht. De rechterzijde van de woning is volledig in gebruik als woonkamer, geeft toegang tot het achter gelegen terras en is ruim 45 m2 groot. Door de vele raampartijen (tot aan de vloer) voelt deze nog extra ruimtelijk aan. Ook hier is aan de voorzijde weer zicht op de polders, aan de achterzijde over de tuin. Aan de voorzijde van de woning is een schouwpartij voorzien met allesbrander. Vanuit zowel de hal als de woonkamer is de eetkeuken bereikbaar. Deze is bijna 16 m2 groot en mag dus met recht ruim genoemd worden. De recente L-vormige opstelling is voorzien van een composiet werkblad, dubbele gootsteen en gaskookplaat met afzuigkap en veel kastruimte. Aansluitend komt men in de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger. Van hieruit is er toegang tot het brede terras direct aan de woning en het souterrain. Het souterrain loopt onder de gehele woning door, deze heeft een stahoogte van 2 meter en een “gebruiksoppervlak overige inpandige ruimte” van ruim 100 m2 welke niet zijn meegenomen in de het woonoppervlak. Deze ruimte is verdeeld in enkele compartimenten, twee grote welke met elkaar in open verbinding staan, een koele voorraadkelder bij de trap en de stookruimte met recente cv-combiketel (Remeha Avanta CW5 – 2019). Kortom bruikbaar voor uiteenlopende doeleinden.


 

1e verdieping

Op de eerste verdieping zijn vier slaapkamers, een badkamer en berging voorzien. De badkamer bevindt zich aan de voorzijde ter hoogte van de dakkapel en is naast de overloop ook vanuit de grootste slaapkamer bereikbaar. In de badkamer zijn een inloopdouche, dubbele wastafel en tweede toilet voorzien. Vanaf de overloop is de bergzolder bereikbaar welke over de gehele breedte van de woning loopt. De binnenzijde van het dakbeschot is afgetimmerd met brandwerende / asbesthoudende platen. Deze mogen conform de huidige regelgeving blijven zitten.


 

Bijzonderheden

De woning staat letterlijk op het begin van de Clingedijk zelf. De polders zijn dus vlakbij. Enkele jaren geleden is er een fietsverbinding gerealiseerd langs de Clingedijk richting de Oude Drydijck. De dijk zelf wordt geregeld bezocht door wandelaars die even een frisse neus komen halen. Grenzend aan het perceel aan de rechterzijde ligt achter de dijk een waterpartij die overloopt in een speeltuintje. Deze zijn via een achterom direct vanuit de tuin bereikbaar. Ditzelfde geldt voor de gloednieuwe basisschool in Sint Jansteen welke op 250 m afstand is gelegen bij de sportvelden.


De woning is in 2017 voorzien van spouwmuurisolatie en in 2020 is nog (extra) isolerende beglazing aangebracht. Het schilderwerk aan de buitenzijde is in 2019 uitgevoerd door een erkend lokaal schildersbedrijf. Al met al een bijzondere woning met tal van mogelijkheden en meer dan voldoende ruimte.


 


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Clingedijk 9 - 4564ca - 469.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?