Pattistpark 124b Terneuzen € 1.225,- p.m.
83m2
1.225,- p.m.
2012

Fraaie, recente kantoorruimte met balie, wachtkamer en 3 spreek-/behandelkamers. Direct aan de Westerschelde gelegen in complex Maxima te Terneuzen. De bestemming van de kantoorruimte is Maatschappelijk.
Het complex is in 2012 opgeleverd en toegankelijk via de centrale entree aan landzijde. De architectuur van Máxima is modern en imposant, waarbij het atrium het hart vormt van het gebouw, een prachtig aangelegde binnentuin omsloten door de commerciële ruimtes en woningen. De speciale constructie zorgt voor een bijzondere lichtinval, wat het atrium tot een plek maakt waar het heerlijk vertoeven is. Buiten en toch binnen!
Naast de 3 commerciële ruimtes biedt het complex plaats aan 40 koop- en 20 huurappartementen met bijbehorende inpandige parkeerplaatsen en een zorgsteunpunt van SVRZ met 60 zorgkamers.

Begane grond

Binnenkomst in de openruimte met balie, wachtkamer en keukenblok met spoelbak en onderbouw koelkast. Aansluitend is via een gang het toilet, de behandelkamer en twee spreekkamers toegankelijk. Eén van de spreekkamers is eveneens uitgevoerd met keukenblok v.v. spoelbak en hier is tevens de technische ruimte bereikbaar met verwarmingsinstallatie en gedeelde meterkast.

Bijzonderheden

Deze aantrekkelijke en recente kantoorruimte deed voorheen dienst als huisartsenpraktijk, maar is voor vele doelen geschikt. Interesse?
Neem dan met ons contact op voor een vrijblijvende bezichtiging en verder informatie.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Pattistpark 124b - 4532hz - 1.225,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?