Basaltpromenade 43 Terneuzen € 969.500,- K.K.
770m3
3
242m2
A
2002

Subliem penthouse met balkon, riant dakterras op het zuiden, dubbele garage, wijnkelder en berging. Gelegen in de tweede woontoren aan een prestigieuze promenade met een prachtig vrij uitzicht richting Vlissingen.
Dit exclusieve penthouse ligt op de bovenste woonlaag van de tweede woontoren in de Basaltpromenade, beslaat de gehele bovenste verdieping en heeft een eigen liftportaal.
De grootste aantrekkingskracht van het penthouse is zonder twijfel de nabijheid van de Westerschelde. Grote containerschepen varen af en aan naar de haven van Antwerpen, eb en vloed zorgen voor een steeds wisselend uitzicht. Ook aan de achterzijde (zuiden) van het appartement is het heerlijk toeven; hier bevindt zich het riante dakterras. Uniek is de ligging aan de oevers van de Westerschelde. Dit staat garant voor steeds wisselend en spectaculair schouwspel over de Schelde.


Omschrijving

Binnenkomst in de ruime hal met garderobe en toilet.
De royale maar toch intieme woonkamer is verdeeld in een studeer-hoek, fraaie living rondom de gashaard en een heerlijke eetkamer welke aansluit richting de keuken.
Toegang is er tevens tot het ruime zee-balkon waar het op warme dagen heerlijk verblijven is. De tijdloze keuken is voorzien van gebroken-witte deuren, afgewerkt met een fraai werkblad. Alle apparatuur is aanwezig.
De keuken geeft via de schuifdeuren toegang tot het riante, op het zuiden gelegen, terras.
Tevens is hiervandaan de ruime bijkeuken met inbouwkasten en aansluitingen voor witgoed bereikbaar.

De slaapvleugel bevindt zich aan de oostzijde van het appartement, hier bevinden zich de drie royale slaapkamers. De master-bedroom is voorzien van een ruime walk-in-closet en stijlvolle op maat gemaakte kasten.
De eigen badkamer en-suite heeft een bad, ruime inloopdouche en een mooi meubel voorzien van een dubbele wastafel.
De andere twee slaapkamers hebben een oppervlakte van respectievelijk 17m2 en 22m2 en kunnen gebruik maken van de gastenbadkamer met wastafel, douche en toilet.
De slaapkamer aan de achterzijde van het appartement, welke momenteel als studeerkamer fungeert, biedt eveneens toegang tot het riante terras.


Verder is het appartement voorzien van een tweetal elektrisch te bedienen zonneschermen aan de achtergevel.
In de onderbouw van het complex beschikt het appartement nog over een prachtige wijnkelder en een extra ruime berging.
De dubbele garage met ruimte voor een drietal auto’s, is voorzien van op afstand te bedienen, elektrische garagedeuren.
De luxe en het woongenot dat dit exclusieve appartement te bieden heeft is in deze beschrijving slechts beperkt voor te stellen. Graag nodigen wij serieuze gegadigden dan ook uit voor een uitgebreide rondleiding door dit prachtige penthouse. Slechts dan zult u ervaren wat dit fantastische penthouse u te bieden heeft.A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Basaltpromenade 43 - 4533cb - 969.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?