's-Gravenhofplein 6Aong Hulst Project: Stadshave € 659.950,- v.o.n.
437m3
3
122m2
A
2023

Appartement type 6 is een ruim hoekappartement. Het biedt ruimte aan een ruime woonkamer met open keuken, drie slaapkamers, één badkamer en een zuid-west georiënteerd terras. Het terras is vanuit beide slaapkamers te bereiken en biedt een vrij uitzicht over de Bierkaai en de Stadswallen. 

In het prachtige Hulst is meer dan genoeg te beleven. Loop over de Stadswallen, bezoek de Basiliek of pik een terrasje bij de verschillende horecagelegenheden. 

De appartementen zijn all-electric en daarmee gasloos. Het appartementencomplex wordt uitstekend geïsoleerd en gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen. De appartementen worden allen voorzien van een individuele warmtepomp die voorziet in ventilatie, verwarming, warm tapwater én topkoeling om zodoende en optimaal woonklimaat te garanderen voor de bewoner. 

Bijzonderheden

Individuele koperswensen zijn vanzelfsprekend mogelijk. Wij begeleiden dit proces graag en lichten grondig alle mogelijkheden en verschillende opties toe. 


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar