Goedleven 18 Waterlandkerkje € 298.500,- K.K.
1010m3
22482m2
5
199m2
G
1902

Op een rustige vrije woonlocatie, nabij de Belgische grens, gelegen ruime, te renoveren woning met schuur, perceel van ruim 2 hectare en bestemming Agrarisch. Woonhuis “ ’t Goedleven “ is vrij gelegen op een ruim perceel direct aan de grens met België. In de woning was vroeger een boederijwinkel gevestigd en heeft de bestemming Agrarisch. De (bedrijfs)woning mag derhalve uitsluitend bewoond worden door degene voor wie het noodzakelijk is naast het bedrijf te wonen. Bewoning door andere mensen in een bedrijfswoning is in beginsel niet toegestaan. Voor bewoning en eigen gebruik zonder agrarisch bedrijf dient een herbestemming via de Gemeente Sluis aangevraagd te worden. De woning uit 1902 is traditioneel gebouwd en beschikt over een perceel van 22.482m², waar een schuur met 3 inpandige garages is geplaatst.

Begane grond

Binnenkomst in de hal met woonkamer, werk-/slaapkamer, trap naar de verdieping, badkamer en aangebouwde keuken met open eetkamer. De badkamer is betegeld en uitgevoerd met ligbad, wastafel meubel met kasten, toilet en kastenwand.
De keuken is in de aanbouw geplaatst en eenvoudig uitgevoerd in hoekopstelling met elektrische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron en koelkast. De aanbouw is een de centrale ruimte van de woning waar je vanuit de eetkamer een fraai zicht hebt op de tuin en de achterliggende landerijen.
Vanuit de woonkamer is de voormalige winkel, de tweede hal met meterkast en de ruime berging bereikbaar. Ook de eetkamer geeft toegang tot de tweede hal en de berging, waar een toilet, wastafel, witgoed aansluitingen en de Nefit Hr-ketel is geplaatst. De ruimte boven de berging onder de kap is momenteel een open onafgewerkte zolder en biedt nog tal van mogelijkheden.

1e verdieping

Overloop met 4 slaapkamers en tweede badkamer met wastafel en douchehoek.

2e verdieping

Hier bevindt zich een kleine zolder bereikbaar via een luik op de overloop.

Tuin

De tuin is naast en achter de woning gelegen en bestaat voornamelijk uit weides. Via de poort is de oprit naast de woning en de schuur met 3 inpandige garages bereikbaar.

Bijzonderheden

Ziet u mogelijkheden in deze te renoveren woning met een agrarische bestemming en is het ruime perceel op een vrije locatie aan de Belgische grens, op 15minuten rijden van de Expresweg N49, misschien ideaal voor uw plannen. Neem dan contact met ons op een maak een afspraak voor een bezichtiging.


G

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Goedleven 18 - 4508pe - 298.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?