Port Scaldis 23 Breskens € 1.275.000,- K.K.
683m3
3
201m2
A
2005

Dit schitterend royale Penthouse van 201m² kent een uitzonderlijke ligging als hoekappartement van appartementencomplex “Flandria” in Port Scaldis en biedt een fantastisch vrij zicht op de drukbevaren Westerschelde alsook op de jachthaven en Breskens. De ligging op de negende verdieping in het laatste gebouw aan de dijk is centraal maar zorgt ook voor een optimale rust en verzichten.
Het mooie appartement is luxueus afgewerkt en heeft bijzonder veel lichtinval door de grote raampartijen.
De exclusieve en ruimtelijke sfeer is merkbaar in alle leef- en slaapkamers.
Bovendien beschikt het appartement over drie balkons en een ruim dakterras van 30m².
Dit unieke exclusieve appartement is direct aan de jachthaven en de kustlijn van Breskens gelegen en biedt vanuit elke ruimte een boeiend tableau vivant!
Het royale penthouse heeft een open indeling en een mooie open leefruimte, half open keuken, 3 slaapkamers, 2 badkamers en een dubbele garage met berging.

Omschrijving

Vanuit de lift is het appartement direct bereikbaar, de lift stopt op deze verdieping enkel bij de voordeur van het appartement.
De ruime hal met ingebouwde garderobekast, gasten badkamer met toilet en douche is afgewerkt met een prachtige parketvloer, gelegd in visgraat met bies en band. Via de glazen deur is de royale woonkamer met half open keuken bereikbaar. Met een oppervlakte van 100m2 en grote raampartijen tot aan het plafond is er vanuit de woonkamer en keuken een fantastische zicht op de drukbevaren Westerschelde, de jachthaven van Breskens en het achterland. De woonkamer is voorzien van een fraaie strakke gashaard en geeft toegang tot de drie balkons (20m², 11m² en 6m²) en berging waar de CV-combiketel en witgoed aansluitingen zijn geplaatst.
De luxe en compleet uitgevoerde Siematic keuken is voorzien van Miele inbouwapparatuur zoals inductiekookplaat, vaatwasmachine, combimagnetron met oven en stoomfunctie, koelkast, vriezer en granietenwerkblad.
Aan de andere zijde van de hal zijn de slaapvertrekken toegankelijk.
Aan de landzijde is een ruime slaap met vaste kastenwand van 17m² en een werk-/slaapkamer van 10m² gelegen.
De masterbedroom van ca. 30m², met en-suite luxe badkamer en toegang tot het dakterras, is uitgevoerd met een op maat gemaakte garderobekast.
De royale badkamer (14m²) is voorzien van een meubel met twee wastafels en bergkasten, hoekbad met whirlpool, ruime inloopdouche en tweede toilet.


Het dakterras, met een oppervlakte van 30m², is heerlijk op het zuiden gelegen en biedt door de unieke ligging aan de oevers van de Westerschelde een schitterend en steeds wisselend schouwspel over de drukbevaren Westerschelde en het achterland.

Balkon

Naast het riante dakterras (30m²) is er aan de Scheldezijde toegang tot een balkon van ruim 20m² en aan de landzijde toegang tot twee balkons van respectievelijk 6 en 10m².

Bijzonderheden

In de onderbouw is de royale dubbele garage met elektrische sectionaaldeur en berging te vinden.
De mogelijkheid bestaat voor de aankoop van (optionele) extra garages.
Het is voor serieuze gegadigden een “must” om dit exclusieve royale appartement, aan de jachthaven van Breskens met rondom vrij zicht, te bezichtigen aangezien deze voorstelling slechts een beperkte indruk geeft van de locatie, luxe en het woongenot. Neem daarom met ons contact op en ervaar tijdens een uitgebreide rondleiding wat dit fantastische penthouse te bieden heeft.


Voorschot servicekosten per maand: €428,90


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Port Scaldis 23 - 4511dc - 1.275.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?