Heidestraat 3 Heikant € 525.000,- K.K.
724m3
720m2
3
148m2
B
1992

Welkom in je droomhuis! Deze moderne vrijstaande woning met landelijk uitzicht in Heikant biedt een fijne balans tussen luxe wonen en een rustige omgeving. Gelegen op een perceel van 720 m2 en met uitzicht over de achterliggende akkerbouwgrond, voel je je hier zo vrij als een vogel.

Deze vrijstaande woning uit 1992 is verrassend ruim met de mogelijkheid om gelijkvloers te wonen.  De ruime woonkamer met verdiepte serre en ingebouwde pelletkachel is comfortabel en licht. De prachtige gietvloer loopt drempelloos over van hal naar woonkamer. Met een slaapkamer op de begane grond en de mogelijkheid en aanwezige aansluitingen om een badkamer te creëren in de garage is dit een huis met veel mogelijkheden.

Begane grond

Je komt binnen in de lichte, ruime hal vanwaar je toegang hebt tot de meterkast en het toilet met fonteintje. De prachtige gietvloer en op maat gemaakte garderobe met spiegelwand zorgen voor een stijlvolle binnenkomst. Vanuit de hal heb je toegang tot de slaapkamer of werkkamer, aangebouwde garage en de woonkamer.

De woonkamer is licht en ruim en aan de achterzijde is de woning heb je via de twee schuifpuien direct toegang tot het terras. Aan de zijkant van de woonkamer zit de verdiepte serre die gericht is op het zuiden. Hier geniet je van de mooie dagen in het vroege voorjaar en het najaar heerlijk van de zon.  Op warme dagen biedt de airco verkoeling en aan de achterzijde zorgt een elektrisch bedienbaar zonnescherm voor de nodige schaduw. 

De nette keuken met diverse inbouwapparatuur en een smaakvol Corian werkblad is gesitueerd aan de voorzijde van de woning. Uitgerust met een inductiekookplaat, afzuigkap, combi oven/magnetron, koelkast en vaatwasser is deze keuken zeer compleet. Via de keuken kom je in de bijkeuken. Hier vind je de cv-ketel uit 2013 en aansluiting voor wasmachine en droger. Hier zit ook een buitendeur die toegang geeft tot het terras aan de zuidkant.

De slaap-, werk- of hobbykamer op de begane grond is bereikbaar vanuit de hal, direct links van de voordeur. Deze ruimte zou dus ook dienst kunnen doen als praktijkruimte of kantoor aan huis. In deze ruimte is een warm- en koud wateraansluiting voorzien.

De ruime garage met extra bergruimte op de vliering is voorzien van een nette tegelvloer. Naast de boiler is hier momenteel ook een stoomdouche geplaatst. Het is hier dus heel goed mogelijk om een tweede badkamer te creëren.  De geïsoleerde garage is voorzien van centrale verwarming.

1e verdieping

De eerste verdieping bestaat uit een overloop met toegang tot twee grote slaapkamers en een ruime badkamer.

De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over openslaande tuindeuren met een Frans balkon. Hier vind je het luik met toegang tot de bergzolder die over de hele diepte van de woning doorloopt.

De tweede slaapkamer, aan de achterzijde van de woning, beschikt over twee deuren die uitkomen op het houten balkon. Deze slaapkamer is voorzien van een ingebouwde kledingkast over de gehele breedte van de kamer. Vanuit deze slaapkamer kijk je uit op de prachtige polders, dat is heerlijk wakker worden…

De ruime badkamer is uitgerust met een douche en een ligbad. Verder een dubbel wastafelmeubel met een zee aan opbergruimte eronder en een tweede toilet. Een groot dakraam zorgt hier voor het benodigde daglicht. Vanuit de badkamer heb je een directe toegangsdeur naar de slaapkamer aan de achterzijde.

Tuin

De woning ligt heerlijk rustig en het uitzicht is adembenemend. Aan de voorzijde ligt de woning ver genoeg van de weg om er last van te hebben, en aan de achterkant ervaar je pure vrijheid.

Naast de garage staat nog een vrijstaande houten berging. Met de achtertuin op het westen geniet je op het terras achter de woonkamer tot zonsondergang van het zonnetje. Een beregeningssysteem in zowel voor- als achtertuin houdt het gazon in conditie en met het uitzicht over akkers en polders kom je hier helemaal tot rust.


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Heidestraat 3 - 4566bk - 525.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?