Evenaar 7 Hulst € 3.500,- p.m.
Kantoor
990m2
A
2008

Riant bedrijfspand met kantoor en bedrijfsruimte gelegen op een goed bereikbare locatie met voldoende parkeergelegenheid op eigen terrein.

Begane grond

Centrale entree met trappartij naar de eerste verdieping, toegang tot het eerste kantoor en de meterkast. Via de doorloop aan de rechtse kant is er toegang tot de server-ruimte, toiletten en een 2-tal kantoren en kantine. De ruime kantoren van totaal 258 m2 zijn gestoffeerd en voorzien van vitrage. De kantine is voorzien van een keukenblok met elektrische boiler en met uitzicht op de loods. De achterste (kantoorruimte) moet nog afgewerkt worden. Via de deur bij de toiletten is er toegang tot de loods.

De riante loods van 275 m2 is aan beide kanten voorzien van 2 overheaddeuren waarvan 2 met een loopdeur erin. Er is een trap aanwezig welke toegang geeft tot de verdiepingsvloer waarop nog een magazijn met spoelbak en boiler te vinden is. De verdiepingsvloer is van hout.

1e verdieping

De eerste verdieping beschikt over 4 ruime kantoren en een archief , ook is er een keukenblok met elektrische boiler en toiletten te vinden. Ook deze kantoren zijn voorzien van vloerbedekking, vitrage en handige stopcontactpunten.

Bijzonderheden

Andere verdeling kantoor bedrijfsruimte is mogelijk. Alle kantoren zijn voorzien van elektrische installatie en verwarming via cv en kantine.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Evenaar 7 - 4561PG - 3.500,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?