Menu

Wij houden u graag op de hoogte van alle nieuwe ontwikkelingen en feiten. Daarom vindt u hier allertijde een overzicht van ons meest actuele nieuws. Mocht u na het lezen van deze items nog vragen hebben, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.

Steeds meer particulieren investeren hun spaargeld in huurwoningen. Het is een stabiele belegging, die haar waarde behoudt en in de regel meer oplevert dan het geld op een spaarrekening. Zeker nu de rentepercentages zo laag zijn. Particulieren, die interesse hebben om in te stappen, zien echter vaak op tegen de rompslomp, die het verhuren van een woning met zich meebrengt. Je bent verantwoordelijk voor administratie, onderhoud en er komt ook behoorlijk wat juridische kennis bij kijken.

Wout de Bock is expert op bouwkundig, economisch en juridisch gebied en is sinds kort in dienst bij Kindt+Biesbroeck. Het is zijn taak om particulieren, die opzien tegen 'het gedoe', te ontzorgen. Maak gerust een afspraak met Wout om je verhuurplannen de ruimte te geven. Bel 0115 -76 05 00 of stuur een mailtje info@kindtenbiesbroeck.nl 

Klik hier om het volledige artikel in de Woningkrant te lezen.

 

ZVA Woningkrant

 

 

 

 

 

Terugblik op een gezellige middag/avond waar ruim 180 opdrachtgevers, relaties en medewerkers bij elkaar kwamen voor de jaarlijkse borrel van K+B bij Restaurant à Table.

Heb je plannen om je huis te verkopen? Dan is dit een goed moment!
We komen graag eens bij je langs om de mogelijkheden te bespreken en vrijblijvend een advies uit te brengen.

Kies je er voor om je woning via ons te verkopen, dan ontvang je ook nog eens een straatje 1/5de staatsloten cadeau.
Zo heb je én de beste kans op een snelle verkoop van je woning én kans op mooie prijzen die je plannen nog wat extra de ruimte kunnen geven.
Bel ons voor een afspraak 0115-760500.

Actie geldig t/m 30 november en niet in combinatie met overige kortingen.

HULST – De Bouw- en Woonbeurs bij Morres Wonen in Hulst, vorig jaar een groot succes, krijgt een vervolg. Zaterdag 7 en zondag 8 oktober kun je in de Hulster woonwinkel ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bouwen, wonen en lifestyle. Dus heb je bouw-, aanbouw-, verhuis- of verbouwplannen of wil je leuke ideeën opdoen voor de inrichting van je huis? Dan mag je deze beurs niet missen. 
 
Op vrijdagavond 6 oktober vindt de officiële opening van de beurs plaats tijdens een VIP-avond voor genodigden. Na de opening hebben zij de gelegenheid om als eerste de stands te bezoeken. Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
 
Lokale specialisten stellen zich in een ontspannen beurssfeer graag aan je voor. Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer is opnieuw van de partij. Jeroen Verstraeten: “We hadden een goeie beurs vorig jaar. Het vrijblijvende karakter maakt het een plezierig gebeuren.’’ K+B presenteert op de komende Bouw- en Woonbeurs alle nieuwbouwprojecten waaronder de Houtmarkt, Reynaertshof, Wittebrug, Zomerlust en het gloednieuwe plan “De Brouwerij” in de binnenstad van Hulst. 
 
Jeroen: “Speciaal voor de start verkoop van dit plan hebben we een groot deel onze stand ingericht als een café. Zo kunnen we op een unieke wijze mensen kennis laten maken met de appartementen in dit prachtige complex onder het genot van ons eigen “Brouwerij”-bier.Uiteraard worden ook de spreekwoordelijke spotlights gezet op het ruime aanbod aan bestaande woningen. Heb je verkoopplannen of vragen de taxatie van een woning of bedrijfspand? Stel ze gerust. De makelaars van Kindt + Biesbroeck geven graag antwoord.

De Open Huizen Dag staat weer voor de deur. Een uitgelezen kans om eens een kijkje te nemen in de huizen die te koop staan.

Valt je oog (of je hart) op een woning die deelneemt aan de Open Huizen Dag en te koop staat bij Kindt + Biesbroeck, dan kun je je geluk niet op. Of toch?
Je krijgt bij de overdracht dan namelijk ook nog eens een straatje 1/5de staatsloten. Zo maak je kans op een mooie prijs om je plannen nog wat extra ruimte te geven.

Klik hier voor de deelnemende woningen!

KANTOREN HULST & TERNEUZEN GEOPEND TIJDENS DE OPEN HUIZEN DAG! 
Tijdens de Open Huizen Dag van as. zaterdag zijn onze kantoren in Hulst en Terneuzen geopend tussen 11.00 en 15.00 uur. U kunt er terecht met algemene vragen en vragen omtrent specifieke projecten.