Menu

VASTGOED EN BEHEER

Vanaf nu heeft Kindt en Biesbroeck Makelaardij een nieuwe naam en een nieuwe, frisse uitstraling. De afgelopen jaren is ons dienstenaanbod dermate uitgebreid dat de term Makelaardij de lading niet meer volledig dekte.  Naast aan- en verkoop van particulier onroerend goed, zijn we erg sterk gegroeid in de ontwikkeling van nieuwbouwprojecten, het beheren van de administratie van Vereniging van Eigenaars en doen we voor een groot aantal investeerders en woningcorporaties het volledige vastgoedmanagement. Daarom hebben we Makelaardij vervangen door Vastgoed en Beheer. Daarom heten we voortaan Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer.

+

In ons logo is het &-teken vervangen door een +. Een plus die is opgebouwd uit abstracte voorstellingen van onze klantgroepen. Particulieren, ondernemers en investeerders. Stuk voor stuk mensen met plannen. Plannen om te wonen, te ondernemen en te investeren. K+B is door haar 40-jarige ervaring als geen ander in staat om deze mensen met plannen met elkaar te verbinden. En elk plan de ruimte te geven. Ook dat van jou!

MAAK EEN ZOEKPROFIEL AAN

Naast onze nieuwe naam en huisstijl is ook deze website volledig vernieuwd. We hopen dat je nog sneller en beter de informatie kunt vinden die je nodig hebt. Met je persoonlijke zoekprofiel krijg je exact het aanbod te zien, dat past bij jouw wensen.  Als je nog geen zoekprofiel hebt aangemaakt, kun je dat doen door rechtsboven op de link 'zoekprofiel aanmaken' te klikken.

FEEDBACK

Uiteraard is het enige doel van deze nieuwe site om je nog beter van dienst te zijn. Heb je vragen, opmerkingen of suggesties, laat het ons dan weten! Wij stellen dat bijzonder op prijs!