Menu

HULST – De Bouw- en Woonbeurs bij Morres Wonen in Hulst, vorig jaar een groot succes, krijgt een vervolg. Zaterdag 7 en zondag 8 oktober kun je in de Hulster woonwinkel ontdekken wat er allemaal mogelijk is op het gebied van bouwen, wonen en lifestyle. Dus heb je bouw-, aanbouw-, verhuis- of verbouwplannen of wil je leuke ideeën opdoen voor de inrichting van je huis? Dan mag je deze beurs niet missen. 
 
Op vrijdagavond 6 oktober vindt de officiële opening van de beurs plaats tijdens een VIP-avond voor genodigden. Na de opening hebben zij de gelegenheid om als eerste de stands te bezoeken. Op zaterdag 7 en zondag 8 oktober is de beurs geopend van 10.00 tot 18.00 uur.
 
Lokale specialisten stellen zich in een ontspannen beurssfeer graag aan je voor. Kindt + Biesbroeck Vastgoed en Beheer is opnieuw van de partij. Jeroen Verstraeten: “We hadden een goeie beurs vorig jaar. Het vrijblijvende karakter maakt het een plezierig gebeuren.’’ K+B presenteert op de komende Bouw- en Woonbeurs alle nieuwbouwprojecten waaronder de Houtmarkt, Reynaertshof, Wittebrug, Zomerlust en het gloednieuwe plan “De Brouwerij” in de binnenstad van Hulst. 
 
Jeroen: “Speciaal voor de start verkoop van dit plan hebben we een groot deel onze stand ingericht als een café. Zo kunnen we op een unieke wijze mensen kennis laten maken met de appartementen in dit prachtige complex onder het genot van ons eigen “Brouwerij”-bier.Uiteraard worden ook de spreekwoordelijke spotlights gezet op het ruime aanbod aan bestaande woningen. Heb je verkoopplannen of vragen de taxatie van een woning of bedrijfspand? Stel ze gerust. De makelaars van Kindt + Biesbroeck geven graag antwoord.