Menu

De aan- en verkoop van bedrijfsmatig vastgoed is een vak apart. K+B heeft ruime ervaring op beide vlakken. Omdat we zelf al 40 jaar ondernemen, begrijpen we als geen ander wat jou als ondernemer drijft. We snappen dat je droom gerealiseerd moet worden. Wij zijn de partij die je droom graag fundeert.

Als je al een locatie voor een nieuwbouwpand op het oog heeft, zoals Danny en Christine, adviseren wij je van tekening tot oplevering. Maar we zijn je ook graag van dienst als je een bestaand pand op het oog heeft. Daarbij kunnen we al je vragen beantwoorden. We weten hoe het zit met het bestemmingsplan en kunnen de aankoop van grond of pand begeleiden. We adviseren je met betrekking tot de financiering en denken met je mee over de invulling van andere mogelijkheden van het pand. Zo kan het aantrekkelijk zijn om een deel te verhuren. Door onze ruime ervaring hebben wij een goede kijk op huurvoorwaarden en we vinden graag een huurder voor je.

Ook voor bedrijfsoverdracht of – beëindiging of de verkoop van jouw bedrijfsmatig onroerend goed kun je ons inschakelen, eventueel op consultancybasis. Wij zijn aangesloten bij NWWI en SCVM gecertificeerd en kunnen taxaties van bedrijfspanden uitvoeren. Deze bedrijfsmatige taxaties kun je, naast aan-en verkoopplannen, gebruiken voor o.a. de financiele verslaglegging, financiering of bepalen verkoop of verhuur waarde van een object.

We zetten jouw aanbod uit binnen ons netwerk en brengen het via diverse websites en dag- en weekbladen onder de aandacht van mogelijk geïnteresseerden. Dankzij onze nauwe samenwerking met onze Vlaamse collega's Turner en De Waele bereik je ook de Belgische markt. Kortom, ook jouw ondernemersplan bieden we graag de ruimte!