Je overweegt je huis te verkopen en je bent benieuwd naar de waarde van je huis?
Maak dan vrijblijvend een afspraak met een van onze makelaars. Onze makelaar komt bij je langs om kennis te maken en maakt direct aan de hand van een aantal factoren een inschatting van de waarde van je woning. Aan deze vrijblijvende waardebepaling zijn geen kosten verbonden.

Wat is een waardebepaling?

Een waardebepaling is een momentopname van de waarde van jouw huis.
Factoren zoals de staat van onderhoud en verbouwingen spelen een rol. De marktwaarde wordt beïnvloed door de omgeving, de buurt, de ligging en de huizenmarkt. Landelijke trends zoals dalende of stijgende hypotheekrentes en het beleid van de overheid hebben ook invloed op de waarde van je huis. Onze makelaars beschikken over de expertise en de benodigde lokale kennis van de woningmarkt om de waarde van jouw woning objectief en deskundig te schatten.

Is een waardebepaling hetzelfde als een taxatie?

Dit is niet het geval. Een taxatie is een officiële en schriftelijke rapportage van de waarde van je woning die gevalideerd moet worden door een derde partij. Een gevalideerd taxatierapport heb je bijvoorbeeld nodig voor het verkrijgen van een hypotheek. Alleen als een derde partij goedkeuring geeft voor het taxatierapport, accepteert de geldverstrekker de taxatie.

Wij helpen je ook graag met een (NWWI) woningtaxatie wel of niet gevalideerd. Al onze taxateurs zijn ervaren en gecertificeerd.

Waarom kiezen voor Kindt + Biesbroeck?

Onze makelaars zijn gedreven en maakt samen met jou een op maat gemaakt verkoopplan. Zij beschikken over lokale kennis van de woningmarkt en zijn ervaren in het begeleiden van de eerste stap van het verkooptraject. Zij nemen de tijd voor jou en staan 24/7 voor je klaar. Als de makelaar op bezoek komt voor een gratis waardebepaling, kan je ook direct informatie inwinnen en vragen stellen over het verkopen van jouw woning.