Zeeuws-Vlaanderen is het meest Vlaamse stukje van Nederland. Zeeuws-Vlamingen voelen zich vaak net zoveel Vlaming als Nederlander. De woningprijzen en de kosten van levensonderhoud zijn een stuk goedkoper dan bij onze zuiderburen. Steeds meer Vlamingen kiezen er dan ook voor om te verhuizen naar dit Bourgondische deel van Nederland. Een makkelijke keuze als je bedenkt dat Antwerpen, Gent, Brugge en Knokke vaak op minder dan een half uur rijden gelegen zijn.

Kindt + Biesbroeck is al 45 jaar thuis in Zeeuws – Vlaanderen. Wij weten dan ook als geen ander wat er speelt in dit meest zuid-westelijke stukje van Nederland. Door ons grote netwerk zijn wij vaak als eerste op de hoogte van nieuwbouwplannen. Ons ruime aanbod biedt ruimte voor elk plan. En door dat grote netwerk is de kans groot dat wij al contact hebben met de aanstaande koper van jouw woning of bedrijfspand.

Door onze ruime ervaring, expertise en enorme Zeeuws Vlaamse netwerk kunnen wij vrijwel elk plan de ruimte geven. Ook dat van jou.