Kindt+Biesbroeck is een – full-service – makelaarskantoor en dit betekent dat alle werkzaamheden onder een dak vallen. Met die expertise kunnen we jou goed helpen en adviseren met de verkoop van je woning. Jij wordt tijdens het verkooptraject persoonlijk begeleid en krijgt betrouwbaar advies.

Communicatie

Goede communicatie en duidelijke afspraken is waar wij naar streven.
Door goed georganiseerde kantoren met ondersteuning van de commerciële binnendienst heeft de makelaar de volledige focus op het verkopen van jouw woning en begeleiding tijdens dit traject. Naast makelaar zijn we ook adviseur en door samen het gewenste resultaat vast te stellen, worden je wensen begrepen en op de juiste manier vertaald.

Verkoopstrategie

Een goede verkoopstrategie zorgt ervoor dat jouw woning wordt verkocht tegen de beste voorwaarden.
Kindt+Biesbroeck heeft jarenlange ervaring met het verkopen van woningen voor zowel particulieren als bedrijven. Daardoor ben je er zeker van dat wij jou gericht en snel helpen en komen we tot het beste resultaat.

In beeld

Iedere woning heeft zijn eigen doelgroep met specifieke kenmerken. Wij kunnen goed adviseren over de beste verkoopstrategie met een reële en onderbouwde verkoopprijs. Als verkoopmakelaar hechten wij grote waarde aan de mooiste presentatie van jouw woning of bedrijfspand en dit doen we dan ook met oog voor detail. Onderdeel hiervan is (hoogte)fotoreportage, duidelijke plattegronden, plaatsing in de woningkrant, maar ook Funda-plaatsing en ons uitgebreide zoekersbestand maken daar deel van uit. Voor een unieke online beleving bieden wij ook 360 º/3D visualisatie aan door middel van de nieuwste 3D scanner technologie en wandel je zo door de ruimtes.

Social Media

Kindt+Biesbroeck is online prominent aanwezig op onze social mediakanalen en drukbezochte website, maar ook Funda en voor onze Belgische klanten Zeeuws-Vlaanderen.be.
Met ons netwerk en ervaring hebben wij een groot bereik in zowel Nederland als België.