Met Jeroen + Paul een spetterend dagje uit

Met Jeroen + Paul
een spetterend dagje uit

Jouw tip is ons een cadeaukaart waard!

Kindt + Biesbroeck geeft je plannen de ruimte. Maar ook die van jouw familie, vrienden, collega's en zakelijke relaties. Mocht je iemand kennen die zijn/haar huis of bedrijfspand wil verkopen, laat het ons dan weten.

Een tip belonen we met een cadeaukaart van € 25 en als wij de opdracht krijgen, ontvang je nog eens € 75. Een gouden tip is dus €100 waard.

In samenwerking met opladen.nl kun je de waarde van de K+B Cadeaukaart verzilveren bij vele bekende winkels, bedrijven, hotels, restaurants en attractieparken, zoals Efteling, Beekse Bergen, Media Markt, ICI Paris, HotelSpecials en Vodafone. Je kunt dus zelf kiezen wat je wilt, bijvoorbeeld een spetterend dagje uit.

Lees ook onze Veelgestelde Vragen.


Hier kun je de cadeaukaart o.a. verzilveren:

 • Bol.com
 • De Efteling
 • MediaMarkt
Cadeaukaart

Jouw contactgegevens

Contactgegevens van potentiële klant

Actievoorwaarden
Lees alsjeblieft de actievoorwaarden en onze Veelgestelde Vragen sectie voordat je je aanmeld voor ons Cadeaukaart-programma.

Ik heb de actievoorwaarden gelezen en ga er mee akkoord.

Gegevens van de potentiële klant
Je vergroot je kans op een K+B Cadeaukaart als je jouw vriend/kennis laat weten dat we contact met hem/haar zullen opnemen.

Ja, ik ga ermee akkoord dat Kindt+Biesbroeck mijn potentiële klant laat weten dat ik zijn/haar contactgegevens heb doorgegeven


Klik a.u.b. op bovenstaand vierkantjeAlgemene voorwaarden

 1. Iedereen van 18 jaar en ouder mag meedoen aan het Cadeaukaart-programma.
 2. Er geldt geen maximum voor het aantal personen/bedrijven die je als potentiële klant kunt opgeven.
 3. Deelnemers geven toestemming aan Kindt+Biesbroeck om hun naam bekend te maken aan de potentiële klant.
 4. De potentiële klant is nog geen klant of een eerder gerefereerde klant van Kindt+Biesbroeck.
 5. De potentiële klant dient te bestaan uit de naam van een contactpersoon en contactgegevens.
 6. De potentiële klant dient zich te bevinden in het verzorgingsgebied van Kindt+Biesbroeck in Nederland of België.
 7. Als de aangebrachte potentiële klant akkoord gaat met een verkoopgesprek met Kindt+Biesbroeck, dan ontvangt de tipgever een Cadeaukaart met vouchercode t.w.v. €25,-
 8. Als de potentiële klant vervolgens de verkoop van de woning of bedrijfspand aan Kindt+Biesbroeck gunt, ontvangt de tipgever een additionele Cadeaukaart met vouchercode t.w.v van €75.
 9. Het verkoopgesprek of gunnen van de opdracht door de potentiële klant vindt plaats binnen 6 maanden na het aandragen van de potentiële klant door de tipgever.
 10. Cadeaukaarten met vouchercode worden binnen 60 dagen verstrekt nadat aan de voorwaarden voor het verstrekken van de codes is voldaan.
 11. Tipgevers kunnen slechts eenmalig dezelfde persoon doorgeven als potentiële klant.
 12. Kindt+Biesbroeck behoudt zich het recht voor de actievoorwaarden tussentijds eenzijdig te wijzigen of op te schorten.
 13. Beloningen/cadeaukaarten kunnen niet ingewisseld worden voor geld of enig andere goederen of diensten.

Ter aanvulling:

 1. We houden het graag eerlijk en we willen het Cadeaukaart programma voor iedereen aantrekkelijk maken. Toch kan het gebeuren dat mensen proberen de spelregels te omzeilen. Daarom behoudt Kindt+Biesbroeck zich het recht voor om een beoordeling te maken welke potentiële klanten daadwerkelijk goedgekeurd worden. Jij (de tipgever) gaat als deelnemer hiermee akkoord en begrijpt dat geen verdere correspondentie over de beoordeling van jouw potentiële klant door Kindt+Biesbroeck mogelijk is.
 2. Iedere tipgever waarvan wij vermoeden niet-bestaande of valse potentiële klanten te ontvangen, zal worden uitgesloten van verdere deelname.

Veelgestelde Vragen (FAQ)

 1. Hoe ontvang ik mijn Cadeaukaart?
  Wanneer je aan de voorwaarden voor deelname hebt voldaan, sturen we je de Cadeaukaart via e-mail toe. Hierin staat een unieke ‘voucher code’ met een bepaalde waarde.
 2. Wat is de waarde van mijn Cadeaukaart?
  De waarde van de Cadeaukaart kan niet omgewisseld worden voor goederen of diensten van Kindt+Biesbroeck. De voucher code die je hebt ontvangen is alleen geldig voor verzilvering tegen cadeaukaarten die worden aangeboden door www.opladen.nl.

  Er zijn twee Cadeaukaarten.
  1: Voor iedere goedgekeurde potentiële klant die je aan ons doorgeeft, ontvang je per e-mail Cadeaukaart met een voucher code t.w.v. € 25,-.
  2: Voor iedere goedgekeurde nieuwe klant die daadwerkelijke klant van Kindt+Biesbroeck wordt, ontvang je per e-mail een voucher code t.w.v. € 75,-.
 3. Hoe kan ik mijn Cadeaukaart gebruiken?
  Je kunt je Cadeaukaart voucher code verzilveren bij www.opladen.nl. Hier kun je de waarde omzetten in een cadeaukaart van vele webshops, warenhuizen, service providers etc. Bovendien kun je de waarde van jouw voucher code verdelen over meerdere cadeaukaarten bij verschillende winkels. Het verzilveren van jouw Cadeaukaart voucher codes en de service van het toesturen van cadeaukaarten wordt uitgevoerd door www.opladen.nl. Hierop zijn de algemene voorwaarden van deze partner van toepassing.
 4. Hoe kom ik in aanmerking voor een Cadeaukaart?
  Je komt in aanmerking voor een Cadeaukaart in de volgende gevallen: a/Jouw potentiële klant stemt in met een afspraak met een van onze makelaars en is zelf daadwerkelijk bij dit gesprek aanwezig. Dit gesprek resulteert in een offerte voor deze potentiële klant. In dit geval ontvang jij een Cadeaukaart met voucher code ter waarde van € 25,-. b/Jouw referentie gun tons de verkoop/ Hiermee wordt jouw potentiële klant daadwerkelijk een nieuwe klant van Kindt+Biesbroeck en ontvang jij van ons een extra Cadeaukaart met voucher code ter waarde van € 75,-. Let op: zoals beschreven in de actievoorwaarden, behoudt Kindt+Biesbroeck zich het recht voor om te beoordelen of een potentiële klant geschikt is om daadwerkelijk klant te worden. Over deze beoordeling is geen correspondentie mogelijk.
 5. Hoeveel tips mag ik doorgeven?
  Hoe meer, hoe beter! Tenslotte vinden we het leuk als jij anderen vertelt over lekkere koffie op het werk. Je komt in aanmerking voor Cadeaukaarten voor iedere geschikte potentiële klant die je aan ons doorgeeft. We raden je aan om jouw potentiële klant op de hoogte te stellen dat wij contact met hem/haar gaan opnemen.
 6. Wat doen jullie met mijn gegevens?
  Wanneer we contact opnemen met jouw potentiële klant, zullen we vertellen dat jij zijn/haar contactgegevens aan ons hebt doorgegeven. Vergroot jouw kans op het ontvangen van Cadeaukaarten door jouw potentiële klant vooraf op de hoogte te brengen dat wij contact gaan opnemen.
 7. Ontvang mijn potentiële klant ook een Cadeaukaart?
  Nee, naar aanleiding van jouw tip ontvangt de potentiële klant een adviesgesprek op maat en een uitgebreide offerte. We garanderen een prettig en deskundig verkoopgesprek met één van onze makelaars.
 8. Wat gebeurt era ls ik een tip heb doorgegeven?
  Na het doorgeven van een potentiële klant, ontvang je van ons een e-mail ter bevestiging van jouw deelname. In deze e-mail staat ook alle informatie die je aan ons hebt doorgegeven. Wij zullen contact opnemen met jouw potentiële klant voor het inplannen van gesprek. Na afloop van het verkoopgesprek nemen we contact met jou op om te bespreken of je in aanmerking komt voor een Cadeaukaart met voucher code.
 9. Wanneer en hoe ontvang ik mijn Cadeaukaart?
  De Cadeaukaart voucher codes worden door ons maandelijks verwerkt. Indien jouw potentiële klant goedgekeurd is, ontvang je jouw Cadeaukaart uiterlijk 60 dagen nadat we het verkoopgesprek gevoerd hebben via email. Referenties die niet binnen 6 maanden na het doorgeven daadwerkelijk klant worden van Kindt+Biesbroeck, zijn niet meer geldig en kunnen niet op een later moment wederom als potentiële klant opgegeven worden. Denk je dat je de Cadeaukaart niet op tijd ontvangt, neem dan contact met ons op door onderstaand formulier te gebruiken. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.
 10. Wat als ik nog vragen heb over de Cadeaukaart?
  We helpen je graag om Cadeaukaarten te verdienen. Heb je vragen, neem dan contact met ons.