Een aankoopmakelaar behartigt de belangen van een koper bij de zoektocht naar een nieuwe woning.
Als aankoopmakelaar gaan we samen op zoek naar jouw droomwoning en onderhandelen we namens jou met de verkopende partij. Wij zijn betrokken, denken met je mee en geven passend en betrouwbaar advies.
K+B kijkt verder dan alleen of de woning aan je wensen voldoet. We kijken ook naar de staat van onderhoud, zijn er gebreken en wat is het energielabel? Daarnaast houden we je ook op de hoogte van het biedingsproces.

Van onderhandeling naar overdacht

Wanneer je de woning hebt gevonden die aansluit bij je woonwensen is het zaak de juiste biedingsstrategie en het beste openingsbod te bepalen.
Wij als VBO-makelaar kunnen je daarin objectief adviseren en helpen. Met onze ervaring en hulp van o.a. de VBO-database weten we in hoeverre de vraagprijs met de actuele marktwaarde overeenkomt.
Wanneer de woning is geïnspecteerd en goedgekeurd, wordt de akte van levering bij een notaris ondertekend en krijgen je plannen de ruimte.

Hypotheekadvies

Rondom de zoektocht naar jouw droomhuis is het fijn om te weten wat de financiële situatie is.
Wanneer je in gesprek gaat met onze hypotheekadviseur, weet je precies hoe je er financieel voor staat en kan je gericht actie ondernemen. Op die manier sluit je een hypotheek af die past bij jouw persoonlijke situatie.