Nieuwbouw ontwikkeling

 K+B is verantwoordelijk voor de succesvolle verkoop van woningen en appartementen in nieuwbouw en herontwikkelingsprojecten.
We adviseren bij grote en kleine projecten in Zeeuws-Vlaanderen. In een aantal gevallen treden we niet alleen op als adviseur maar zijn we mede ontwikkelaar. 

Advies

Van voorlopig ontwerp of studie tot volledige verkoop, gedurende het gehele traject zijn wij pro actief bij de ontwikkeling betrokken.
We dragen graag bij aan een voor alle partijen geslaagd nieuwbouw project middels verkoop bemiddeling, consultancy en/of marketing.
We adviseren over het projectplan, doelgroep bepaling, ontwerp, prijsvorming, woningindeling tot materiaalgebruik en afwerkings- en opleverniveau.
Naast bouwkundige aspecten kunnen we ook adviseren op juridisch gebied, bijvoorbeeld kadastrale splitsing. Maar ook bij het opzetten van een VVE voor een appartementen complex.

Rendement

We zetten in samenspraak met derden- bijvoorbeeld een reclamebureau- een heldere marketing en communicatie strategie op, met als doel het generen van hoogstaande leads.
Uiteindelijk doel is optimaal rendement te behalen voor de ontwikkelaar.