Menu

Bij Kindt+Biesbroek geven we je plannen graag de ruimte. Bijvoorbeeld door het begeleiden van de verkoop van je woning. Dat is uiteraard maatwerk, maar in grote lijnen, gaan we daarbij als volgt te werk.

Eén van onze viif gediplomeerde makelaars, die jouw situatie of omgeving het beste kent, maakt samen met jou een persoonlijk plan van aanpak, waarin je eisen en wensen centraal staan.

Jouw woning wordt zorgvuldig door onze makelaar getaxeerd en samen met jou stellen we een reële vraagprijs vast. Vervolgens fotografeert onze fotograaf je huis op professionele wijze, zodat we een goede presentatie van de woning kunnen maken. Onze styliste kan er met een aantal tips voor zorgen dat jouw huis zo goed mogelijk voor de dag komt.

Daarna brengen we je woning onder de aandacht via de reguliere media: websites als www.funda.nl, www.vbo.nl en www.zeeuws- vlaanderen.be en via onze twee-wekelijkse advertenties in de Woningkrant. Uiteraard kun je ook deelnemen aan de Openhuizendagen, waardoor veel potentiële kopers kennis kunnen maken met jouw woning.
Omdat ook veel woningzoekers zich bij ons aanmelden, is de kans best groot dat we al een aantal geïnteresseerden voor jouw huis hebben. In het geval van Joyce en Fabian bleken we de kopers van hun huis al te kennen, voordat zij het wilden verkopen. Via onze website kun je zelf al globaal nagaan, hoeveel mensen in ons zoekersbestand mogelijk interesse hebben in de door jou aangeboden woning.


Als de verkoop van uw woning toch iets langer op zich laat wachten, dan kun je ook overwegen om deze te verhuren. Ook daarin kunnen wij je van dienst zijn. Wij zijn niet alleen de grootste makelaar van Zeeuws Vlaanderen, maar hebben ook de grootste woningportefeuille voor verhuur in beheer.