Menu

Anna Bijnsstraat 43ong Terneuzen Project: AnnaBijns € 334.950,- v.o.n.
333m3
2
96m2
334.950,- v.o.n.
2020

Het project AnnaBijns bestaat uit 43 ruime en moderne appartementen. De 43 appartementen zijn gesitueerd aan de Axelsestraat - Anna Bijnsstraat in de wijk Triniteit, dichtbij alle voorzieningen. De ligging van AnnaBijns is gezellig en rustig maar toch centraal!
De appartementen variëren van 61m2 tot 100m2 en zijn voorzien van een buitenruimte en berging in het appartement. Op het achterterrein is er een ruime parkeergelegenheid en een algemene fietsenstalling.
Er is een breed pakket aan geïndiceerde en niet-geïndiceerde zorg en hulp beschikbaar. De appartementen in AnnaBijns zijn zelfstandige wooneenheden maar men kan gebruik maken van de diverse zorgpakketten.

Omschrijving

Dit type J appartement is gelegen op de derde verdieping van het gebouw aan de Axelsestraat zijde en heeft een gebruiksoppervlakte van 96 m2. Dit ruime appartement heeft een zonnig balkon aan de voorzijde en een ruim dakterras aan de achterzijde met een oppervlakte van in totaal 23,5 m2. Het appartement heeft een ruime woonkamer met open keuken, twee slaapkamers, een berging en ruime badkamer met douche, toilet en wastafelmeubel. Dit alles is geheel op jouw woonwensen af te stemmen. Dat maakt het wonen in de Anna Bijns zo fijn!


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Andere kavels van AnnaBijns

Wellicht ook interessant