Zo kan je het huis kopen dat niet te koop staat!

Je weet wat je wilt. Je hebt een wensenlijstje waar jouw toekomstige huis aan moet voldoen en Funda is toegevoegd aan jouw favorieten, zodat je er elke dag even op kunt kijken.
Of ja, heel eerlijk, soms kijk je wel drie keer per dag. Maar het lijkt wel of het huis waar jij naar op zoek bent niet te koop komt.
Zo extreem zijn je wensen toch niet? En als er dan eens een huis op de markt komt, dat je helemaal ziet zitten, wordt het voor je neus weggekaapt.
Herkenbaar? Dan is Woning Gezocht iets voor jou!

Om gelijk een misverstand uit de weg te ruimen: Woning Gezocht is iets anders dan de zoekservice van Kindt+Biesbroeck.
Om gebruik te maken van de zoekservice maak je een profiel aan op de website en 24 uur voordat het huis dat matcht met jouw profiel online gaat, krijg jij een bericht.
Da’s hartstikke tof, maar Kindt+Biesbroeck gaat nog een flinke stap verder met het concept ‘Woning Gezocht’.

Intakegesprek
Het begint met een intakegesprek waarin je vertelt waar je graag wilt wonen en waar je woning aan moet voldoen.
Met die informatie op zak gaan wij op zoek naar het huis waar jij graag wilt wonen. De woning die nog niet te koop staat.

Online en offline berichten
Als je iets zoekt in een bepaalde wijk, zorgen wij dat de mensen die in die wijk wonen een berichtje krijgen via Facebook en we schrijven een leuke wervende brief waarin we de huidige bewoners laten weten dat er iemand interesse heeft in hun huis.
Die brief is echt een persoonlijk plaatje waarin we iets vertellen over jou en eventueel jouw gezin, laten weten waarom jij dit huis wilt kopen en polsen of de eigenaar met ons in gesprek wil gaan.

Valt de verkoopprijs binnen het budget?
En dan kan het zomaar gebeuren dat de eigenaar van het huis waar jij zo graag wil wonen, eigenlijk best wil verkopen. Die horde is genomen.
Als de prijs die de verkoper in gedachten heeft binnen jouw budget valt, wordt er een bezichtiging ingepland.
De financiën zijn inmiddels al secuur doorgenomen met hypotheekadviseur Pim Bolleman, dus je kent je mogelijkheden.

De verkoper betaalt niks
Op deze manier ben je als koper geen vis meer in die hele grote vijver en blijf je verschoond van een zenuwslopend biedingsproces.
Maar, en dat maakt dit concept extra bijzonder, ook voor de verkoper is het heel aantrekkelijk.
De verkoper betaalt ons namelijk helemaal niks, we werken echt in opdracht van de koper en de verkoper krijgt de unieke kans om te verkopen zonder courtagekosten.

 

Meer weten? Neem contact op!