Menu

Vlasstraat 6 Heikant € 279.000,- K.K.
360m3
720m2
3
110m2
279.000,- K.K.
1950

Vrijstaande woning met tuin rondom, garage en carport gelegen aan verkeersluwe straat nabij bosrijke omgeving.


Begane grond

Entree van het perceel via de carport, hier is een hek met deurbel. De woning komt men binnen via de achterzijde, bijkeuken / berging / speelkamer. Hier bevinden zich tevens de aansluitingen voor wasmachine en droger en hangt de cv-combiketel (Atag HR 2010). De vloer is uitgevoerd in tegels welke door zijn gelegd in de keuken. De keuken is voorzien van een opstelling onder het raam welke beschikt over 1,5 spoelbak en veel kastruimte. Tegenover het blok bevindt zich in een nis de 4-pits gaskookplaat met daarboven een afzuigkap. Onder de kookplaat is een vaatwasser voorzien. Vanuit de keuken is er toegang tot de hal een de eetkamer. De eetkamer staat in halfopen verbinding met de keuken. In de zijgevel zijn openslaande tuindeuren voorzien. De woonkamer aan de voorzijde beschikt over een gashaard. Het grote hoekkozijn zorgt er voor dat er veel daglicht naar binnen komt en zicht op de voortuin. De woon- en eetkamer zijn voorzien van dezelfde laminaatvloer. De voordeur is enkele jaren geleden dichtgemaakt. Zo is een deel van de hal in gebruik genomen als kantoorruimte. Hier bevindt zich tevens de meterkast. Verder zijn er in de hal de toiletruimte en verdiepte kelderkast onder de trap.

1e verdieping

Op de verdieping zijn drie slaapkamers voorzien, allen uitgevoerd met laminaatvloeren. De doucheruimte is in 2013 vernieuwd en uitgevoerd met een wastafel en douche.

Tuin

De tuin rondom de woning biedt veel privacy. Door de hoge haag aan de voorzijde kan de tuin dus volledig benut worden voor “eigen gebruik”. Rechts achter op het perceel staat een garage met elektra voorziening en daarnaast de eerder genoemde carport. De oprit daarvoor biedt nogmaals plaats aan twee voertuigen. Links voor ligt een tweede ruime oprit welke tevens plaats biedt aan meerdere voertuigen. Hier is ter hoogte aan de achterzijde nog een buitenkraan welke is aangesloten op een geslagen bron. De daken van de woning en garage zijn in 2012 vernieuwd in EPDM. De kozijnen rondom zijn deels origineel in hout met op enkele plaatsen enkelglas, deels in kunststof met dubbele beglazing. De overstekken zijn ook onderhoudsvrij gemaakt en uitgevoerd in kunststof

Bijzonderheden

zijstraat van de Vlasstraat is de Ellendijk. Deze loopt over in een waterwingebied met veel groen, bossen etc. Heerlijk om even te wandelen, fietsen of te spelen.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Vlasstraat 6 - 4566BD - 279.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?