Menu

Irenestraat 1ong Graauw Project: Irenestraat Graauw € 341.000,- v.o.n.
519m3
393m2
3
136m2
341.000,- v.o.n.
2020

Woning 1: Modern vormgegeven, vrijstaande, nieuwbouw woning met carport en berging.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning. Hal met meterkast, toiletruimte en trap naar de eerste verdieping, aansluitend komt men in de leefruimte. De hal geeft toegang tot de plaats waar de keuken is voorzien, aan de voorzijde van de woning. Er wordt geen keuken geplaatst, er is voldoende ruimte voor een L-vormig keukenblok met eventueel zitplaatsen. De woonkamer is tuingericht, in de achtergevel bevindt zich een schuifpui richting de tuin. Verder is de woonkamer een geheel met de eetkamer en keuken. De bijkeuken/bergkast met aansluitingen voor droger en wasmachine is toegankelijk vanuit de woonkamer en bevindt zich gedeeltelijk onder de trap.

1e verdieping

Op de eerste verdieping zijn 3 slaapkamers. De keurige badkamer is voorzien van een toilet, wastafel en een inloopdouche. Ook is er op de verdieping nog een berg-/ techniekruimte met CV- aansluiting aanwezig.

Tuin

De tuin is op het oosten gelegen en heeft een carport met een fietsenberging.

Bijzonderheden

Afwerking woning: De plafondafwerking zal worden dichtgezet en afgewerkt met structuurspuitwerk. Alle wanden zullen behang klaar afgewerkt worden. Verder is er gekozen voor een vuren houten trap en wordt er overal HR++ beglazing aangebracht. Ook zal de woning worden voorzien van zonnepanelen. U kunt de volledige technische omschrijving bij ons aanvragen.

Ligging: Graauw is een dorp in de gemeente Hulst, gelegen in Zeeuws Vlaanderen en telt 980 inwoners. Graauw grenst aan het bekende natuurgebied “Het verdronken land van Saeftinge”. Het beschikt onder andere over een basisschool, sportaccommodatie, 2 tennisbanen en 2 voetbalvelden.

Optioneel: de woning is standaard voorzien van carport met berging, de mogelijkheid bestaat om de woning met garage te bouwen. Meerprijs is €10.000,- V.O.N.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding