Menu

Nieuw
Lange Nieuwstraat 14 Hulst € 350.000,- v.o.n.
538m3
2
149m2
350.000,- v.o.n.
2020

Royaal, gerenoveerd hoekappartement in de binnenstad van Hulst met 2 slaapkamers een ruime zolder en optioneel een extra garage. Dankzij de centrale ligging zijn alle voorzieningen van de gezellige binnenstad op loopafstand te vinden.

Omschrijving

Entree met videofoon aan de voorzijde van de Lange Nieuwstraat. Bij binnenkomst is de meterkast, toegang tot de kelder en de trap naar de verdieping te vinden. Vanuit de hal is de ruime woonkamer, badkamer met een douchebak, wastafelmeubel met spiegel en een handdoekradiator en de twee slaapkamers bereikbaar. Er is een apart toilet voorzien en vanuit de doorzon woonkamer kun je via de schuifpui naar het terras. Vanuit de keuken is de trap naar de ruime zolder bereikbaar waar een aansluiting is voor de droger en wasmachine, ook is daar de CV-ketel en WTW geplaatst.

Bijzonderheden

Het appartement wordt opgeleverd exclusief de keuken, in de keuken is geen gas-aansluiting voorzien tevens kan er alleen een (BORA) koolstoffilter geplaatst worden en geen afzuigkap.

Het appartement kan zowel met als zonder inpandige garage gekocht worden, meerprijs van de garage is €30.000,-.

Voor meer informatie over de afwerking kunt u contact opnemen.

Servicekosten: €102,12 per maand


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Lange Nieuwstraat 14 - 4561CD - 350.000,- v.o.n.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?