Menu

Nieuw
Ambachtstraat / Patentweg 35 Terneuzen Op aanvraag
Bedrijfshal
6090m3
1995m2
920m2
Op aanvraag
2002

Interessant beleggingsobject bestaande uit 2 bedrijfsruimtes met lopende huurovereenkomsten.
Op bedrijventerrein Handelspoort Zuid te Terneuzen is dit moderne bedrijfsgebouw gelegen op een ruim perceel eigen grond en onderverdeeld in twee bedrijfsruimtes met een BVO van ca. 310m² en 705m². Het gebouw is in 2002 gerealiseerd en opgetrokken in een staalconstructie met geïsoleerde sandwichpanelen. De kozijnen zijn van hout en voorzien van dubbele beglazing. De vloer en het dak zijn uitgevoerd in respectievelijk beton en bitumen. Verder zijn beide ruimtes uitgevoerd met een industriële garagepoort en heteluchtverwarming.
Het bedrijventerrein Handelspoort Zuid ligt op 30 tot 45 minuten van belangrijke Vlaamse steden zoals Gent, Brugge en Antwerpen en heeft optimale verbindingen richting België, de Zeeuwse eilanden, Brabant en de Randstad. Een A-locatie dus grenzend aan de belangrijkste interregionale verbindingsweg N62, de verbinding op het tunneltracé (Sluiskiltunnel / Westerscheldetunnel). Handelspoort Zuid is speciaal ontwikkeld voor dienstverlenende bedrijven. Bijvoorbeeld van elektronische apparatuur of computers, medische en chemische instrumenten, groothandel, verhuurbedrijven of serviceverlening. Maar er is ook ruimte voor relatief milieuvriendelijke productie.
Beide bedrijfsruimtes zijn reeds geruime tijd verhuurd aan de huidige huurders en het object wordt dan ook aangeboden met de lopende huurovereenkomsten. Op de locatie Ambachtsstraat 35 is inbouwspecialist IDP gevestigd en op Patentweg 4 technische groothandel Leys Terneuzen. Een zeer aantrekkelijk beleggingsobject dus met betrouwbare huurders en een aantrekkelijk en direct rendement.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Ambachtstraat / Patentweg 35 - 4538br - Op aanvraag


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?