Menu

Heidestraat 0ong Heikant Project: Woningrijk € 569.000,- v.o.n.
643m3
754m2
3
159m2
569.000,- v.o.n.
2021

Nieuw te bouwen landelijke notariswoning met een exclusieve uitstraling gelegen op een mooie locatie in Heikant.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning, de ruimtelijk hal is voorzien van een toiletruimte, garderobe, meterkast en trap naar de verdieping.
Vanuit de hal is er ook toegang tot het woongedeelte, door de u-vormige woonkamer is het woongedeelte en de keuken zowel tuingericht als gericht op de straatkant.

Open keuken is geheel naar eigen wens in te richten, de keukeninrichting is niet bij de prijs inbegrepen.

1e verdieping

Op de verdieping zijn 3 slaapkamers, waarvan 1 met een heuse walk-in closet. Verder is de badkamer voorzien van een inloopdouche en wastafel, uitgebreide informatie over de badkamer is te vinden in de aparte sanitairbrochure.


Ook is op de verdieping een tweede toilet aanwezig verder is er een berging waar de aansluitingen van de wasmachine en de droger zijn voorzien.

Bijzonderheden

De woning is voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen, de combi-warmtepomp met externe boiler is gesitueerd in de fietsenberging.
Zo is het in de hele woning comfortabel warm en blijft je energierekening comfortabel laag. Ook is de woning uitgevoerd met onderhoudsarme kunststof kozijnen.


Deze nieuw te bouwen woning is een type Egelantier, neem een kijkje op www.woningrijk.nl voor alle andere types! Zie jij jezelf eerder in een moderne notariswoning wonen? Dat is ook zeker mogelijk!


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding