Menu

Nieuw
Banckertstraat 17 Terneuzen € 139.500,- K.K.
280m3
3
87m2
D
1972

Unieke kans! Ruim betaalbaar 4-kamer appartement met balkon op het zuiden. Gelegen op de eerste verdieping in de rustige woonwijk Katspolder met berging op de begane grond en alle voorzieningen en de Otheense kreek op loopafstand.
Dit ruime appartement is in deze hectische woningmarkt een echte buitenkans. Betaalbaar, goed onderhouden en rustig gelegen in de groene woonwijk Katspolder. Met winkelcentrum Zuidpolder en de Otheense Kreek op loopafstand is dit echt een heerlijke woonlocatie. Het appartement is grotendeels voorzien van kunststof kozijnen met dubbele beglazing en beschikt over een heerlijk zonnig balkon op het zuiden. Met een aantal aanpassingen is dit appartement weer helemaal up to date!
Het complex is toegankelijk via de recent gemoderniseerde centrale entree waar de toegang wordt verkregen via de parlofoon. Eenmaal binnen is de gewenste verdieping te bereiken via de lift of trap. Het appartement is vanaf de galerij bereikbaar.

Omschrijving

Binnenkomst in de gang, welke toegang geeft tot alle ruimtes van het appartement. De ruime woonkamer met vaste kast geeft toegang tot de gesloten keuken en het zonnige balkon. De keuken is eenvoudig en voorzien van de originele keukenopstelling met warm water boiler, maar kan indien gewenst tot een moderne half open keuken omgetoverd worden.
Het appartement verder over 3 slaapkamers wat voor een appartement uitzonderlijk is, maar biedt ook de mogelijkheid om twee slaapkamers samen te voegen en zo twee royale slaapkamers met eventueel een dressing te creƫren.
De badkamer is eveneens origineel en heeft naast een inloopdouche en wastafel ook de aansluiting voor de wasmachine en eventueel droger.
Ten slotte biedt de gang nog toegang tot een toilet met fonteintje en bergkast waar de CV-ketel is geplaatst.


Bijzonderheden

Op zoek naar een betaalbaar en goed onderhouden appartement op een heerlijke, rustige woonlocatie met alle voorzieningen op loopafstand. Twijfel dan niet en zorg dat je er snel bij bent!


D

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Banckertstraat 17 - 4535AH - 139.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?