Menu

Rapenburg 30A Vogelwaarde € 324.500,- K.K.
665m3
1111m2
3
140m2
324.500,- K.K.
1995

Onderhoudsvrije en met eerste keus materialen gebouwde, vrijstaande woning gelegen op verkeersarme locatie met alle voorzieningen gelijkvloers.

Begane grond

Entree aan de voorzijde, ruime hal met meterkast, toilet met fonteintje en toegang tot slaapkamer, badkamer en woonkamer. Ruime woonkamer met allesbrander en schuifpui in de achtergevel naar het terras. Aansluitend komt men in de keuken. Het blok is opgesteld in een hoekopstelling en uitgevoerd met een koelkast, dubbele spoelbak, gaskookplaat, afzuigkap en elektrische oven. De keuken biedt voldoende ruimte om een eethoek te kunnen plaatsen. Vervolgens komt men in de bijkeuken met aansluiting voor de wasmachine. Van hieruit heeft men toegang tot de garage en de achtertuin. De ruime garage is afgewerkt met een vloeistofvrije vloer. Verder hangt hier de cv-combiketel en bevindt zich hier de installatie voor de vloerverwarming. Deze ligt door heel de begane grondvloer. De hele vloer is met uitzondering van de garage en slaapkamer uitgevoerd in travertin. Alle voorzieningen zijn gelijkvloers aanwezig, zoals een ruime slaapkamer en een badkamer uitgevoerd met wastafelmeubel, ligbad en separate douche.

1e verdieping

Op de verdieping bevinden zich twee royale slaapkamers en deels voorbereidde badkamer, dit wil zeggen; er bevinden zich hier al een wastafel en tweede toilet. Verder zijn er reeds aan- en afvoeren voor een bad en douche voorzien.

Overige verdieping(en) en ruimten

De trappartij in de garage gaat richting een zeer ruime zolder, van hieruit is tevens nog een extra zolder boven het woongedeelte toegankelijk. Onder de trap bevindt zich nog een ruime kelder. Van hieruit is de kruipruimte (hoogte circa 1 meter) onder de gehele woning toegankelijk.

Bijzonderheden

Deze vrijstaande woning is gelegen aan de rand van Vogelwaarde, net achter de Rapenburg. De woning is gebouwd met onderhoudsvrije materialen zoals, koperen goten(beugels) en buizen, trespa boeiboorden, kunststof kozijnen etc. Verder zijn er overal ingebouwde (deels) elektrische rolluiken aangebracht. Er is een mogelijkheid om de dubbele garage te huren.


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Legenda

Klik op de icoontjes op de kaart om meer informatie te zien.


AdresRapenburg 30A
AlternatiefAlternatief
SchoolSchool of universiteit
SupermarktSupermarkt of anderzijds levensmiddelenwinkel
CaféCafé en/of horeca
Sportschool of gymGym of sportschool
Tandarts en gezondheid gerelateerdTandards of anderzijds gezondheidgerelateerd
Dokter, ziekenhuisDokter of ziekenhuis

U kunt rechts bovenin de kaart op 'Kaart' of 'Sateliet' klikken om zo een andere weergave te krijgen.
Met de + en - aan de linkerkant kunt u in- en uitzoomen.

Indien u uw linkermuisknop indrukt en ingedrukt houdt (op de kaart), dan kunt u deze ook verslepen.

Onderhoudsvrije en met eerste keus materialen gebouwde, vrijstaande woning gelegen op verkeersarme locatie met alle voorzieningen gelijkvloers.

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Rapenburg 30A - 4581AD - 324.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?