Menu

Oude Kaai 24 Graauw € 419.000,- K.K.
775m3
536m2
2
205m2
419.000,- K.K.
1910

Karakteristieke woning met sfeervolle tuin op het zuiden met zicht op de Graauwse kreek.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van de woning, hal met trap naar de verdieping met links daarvan de woonkamer. De woonkamer is voorzien van een houten vloer (grenen), hoge plafonds, allesbrander en openslaande deuren in de achtergevel naar het balkon. Rechts van de hal bevindt zich de keuken. In het midden staat een meubel met daarin de spoelbak verwerkt. Tegen de wand staat een recht opstelling met daarin de vaatwasser en kookplaat met daarboven een afzuigkap. Verder staat er een sfeervol gaskacheltje. Vanuit de keuken is het kantoor bereikbaar aan de voorzijde van de woning. Hier is tevens de meterkast te vinden. Via een portaaltje in de keuken is het toilet voor die niveau van de woning toegankelijk. Hier is naast de wc en fonteintje ook een douche voorzien. Daarnaast is er een trap naar de tuin.

Via een authentiek betegelde trap dalen we af naar het souterrain. Bij beneden komst is links de bijkeuken met aansluitingen voor wasmachine en droger, hier hangt tevens de cv-ketel (2000). Rechtsaf komen we in de speelkamer die over loopt in de relaxkamer ofwel tweede woonkamer. Het souterrain beschikt over een eigen keuken is serrevorm die aansluit en zicht geeft op de tuin. Deze ruimte laat zich het best ervaren tijdens een bezichtiging. Het blok beschikt over een kookplaat en gootsteen. Verder is er een toiletruimte.

1e verdieping

De bovenste verdieping is een ruimte die nog verder naar eigen inzicht kan worden ingedeeld. Momenteel is er één zelfstandige slaapkamer aan de voorzijde. Verder een kastenwand, zee van ruimte, halfopen badkamer met ligbad, wastafel en toilet. Rechts achter op deze verdieping zijn in de achtergevel openslaande balkondeuren geplaatst. Wakker worden met een weids uitzicht.

Tuin

De achtertuin grenst aan een strook welke in eigendom is van het Waterschap. Neemt niet weg dat de beleving van aan het water wonen volledig aanwezig is. Rechts naast de woning ligt een oprit die leidt naar tuiniveau. Hier is een grote carport. Daarnaast is er naast de serre en berging die van buitenaf bereikbaar is.

Bijzonderheden

Resumé, uniek qua ligging en sfeer!


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Legenda

Klik op de icoontjes op de kaart om meer informatie te zien.


AdresOude Kaai 24
AlternatiefAlternatief
SchoolSchool of universiteit
SupermarktSupermarkt of anderzijds levensmiddelenwinkel
CaféCafé en/of horeca
Sportschool of gymGym of sportschool
Tandarts en gezondheid gerelateerdTandards of anderzijds gezondheidgerelateerd
Dokter, ziekenhuisDokter of ziekenhuis

U kunt rechts bovenin de kaart op 'Kaart' of 'Sateliet' klikken om zo een andere weergave te krijgen.
Met de + en - aan de linkerkant kunt u in- en uitzoomen.

Indien u uw linkermuisknop indrukt en ingedrukt houdt (op de kaart), dan kunt u deze ook verslepen.

Karakteristieke woning met sfeervolle tuin op het zuiden met zicht op de Graauwse kreek.

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Oude Kaai 24 - 4569AB - 419.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?