Hoogstraat 58Q Sluis € 895,- p.m.
216m3
1
71m2
B
2001

Rustig en comfortabel wonen met een fraai weids zicht en mogelijkheid tot zorg, dat kan in dit tweekamer appartement gelegen op de 3e verdieping van appartementencomplex "De Toren van Bourgondië" aan de rand van Sluis.
Dit fraaie appartement is gelegen aan de rand van Sluis gelegen en heeft een mooi weids zicht op de wallen en achterliggende polders. Het appartement is gelegen naast de zorginstelling "Rozenoord" en heeft een directe verbinding met dit verzorgingshuis. Uitermate geschikt dus voor mensen die comfortabel en zelfstandig willen wonen in combinatie met de mogelijkheid om indien nodig zorg in te kopen.
Ook de voorzieningen en het gezellige centrum van Sluis zijn op korte afstand bereikbaar.
Momenteel wordt het appartement nog gemoderniseerd en voorzien van een nieuwe keuken met inbouwapparatuur en gemoderniseerde badkamer met inloopdouche, wastafelmeubel, hangtoilet en design radiator.


 

Omschrijving

Binnenkomst in de hal met toegang tot de woonkamer, badkamer en berging waar de CV-combiketel, mechanische ventilatie en aansluitingen voor het witgoed zijn geplaatst. De lichtrijke ruime woonkamer, met zonnescreens, biedt een fraai uitzicht en geeft toegang tot de half open keuken, het balkon gelegen op het noordwesten en de ruime slaapkamer. De nieuwe en complete keuken is in hoekopstelling geplaatst en voorzien van inbouwapparatuur. De ruime slaapkamer biedt directe toegang tot de badkamer. Deze is gemoderniseerd en uitgevoerd met ruime inloopdouche, wastafelmeubel, hangtoilet en design radiator.

Bijzonderheden

In de onderbouw van het complex beschikt het appartement nog over een praktische eigen berging.
In het complex geldt een leeftijdsgrens vanaf 55 jaar.
Voorschot servicekosten: €50,00 per maand


 


B

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Hoogstraat 58Q - 4524ad - 895,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?