Fahrenheitlaan 518 Terneuzen € 670,- p.m.
158m3
1
48m2
E
1973

Fraai gelegen tweekamer appartement met een schitterend vrij zicht over Terneuzen en de Otheense Kreek, balkon op het zuiden en berging in de onderbouw. |
Het appartement is gelegen op de 11e verdieping van residentie “Dukdalf” met Scheldedijk en voorzieningen in de directe omgeving.
Dit fraai gelegen twee-kamer-appartement bevindt zich op de tiende verdieping van appartementencomplex “Dukdalf” te Terneuzen.
Het appartement is recent gemoderniseerd en instap klaar. Een heerlijke plek om comfortabel te wonen met een schitterend zicht op Terneuzen en de Otheense Kreek.
Diverse voorzieningen, zoals winkels, scholen, sportaccommodaties en de Scheldedijk zijn op een steenworp afstand van het complex gelegen.

Omschrijving

Hal met meterkast, vaste kast en toilet voorzien van fonteintje. Vanuit de hal zijn de gesloten keuken, woonkamer en slaapkamer bereikbaar.
De woonkamer en het op het zuiden gelegen balkon biedt een fraai zicht over Terneuzen en de Otheense Kreek. De keuken is eenvoudig uitgevoerd met keramische kookplaat en oven.
Hier bevindt zich tevens de warmwaterboiler en aansluiting voor de wasmachine.
De slaapkamer biedt toegang tot het balkon en en-suite badkamer.
De badkamer is recent gemoderniseerd en uitgevoerd met ruime inloopdouche en wastafelmeubel.

Bijzonderheden

In de onderbouw beschikt het appartement nog over een berging.
Voorschot servicekosten: €40,00 per maand
Voorschot stookkosten: €75,00 per maand


E

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Fahrenheitlaan 518 - 4532jt - 670,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?