Waterzande 0ong Walsoorden Project: Waterzande € 482.790,- v.o.n.
397m3
129m2
3
108m2
A
2023

Bouwnummer 1.02 rijwoning


Luxe afgewerkte tussenwoning met op de begane grond een ruime inkomhal met gastentoilet en berging. Aansluitend kom je in de leefruimte met de keuken in U-opstelling voorzien van inbouwapparatuur, trap naar de verdieping met daaronder een praktische trapkast. De achterzijde is ingericht als zithoek en heeft toegang tot de tuin middels een schuifpui in de achtergevel. Op de verdieping zijn er drie slaapkamers waarvan de master-bedroom beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de overloop is een tweede badkamer voorzien met een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en mogelijkheid voor witgoed. De tweede verdieping is te gebruiken als (berg)zolderruimte. In de tuin wordt een praktische berging geplaatst. Aan de achterzijde is een ruime gemeenschappelijke groenstroom. Parkeergelegenheid is voldoende voorzien in de omgeving.
Wil je meer weten over dit project? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Begane grond

Luxe afgewerkte tussenwoning met op de begane grond een ruime inkomhal met gastentoilet en berging. Aansluitend kom je in de leefruimte met de keuken in U-opstelling voorzien van inbouwapparatuur, trap naar de verdieping met daaronder een praktische trapkast. De achterzijde is ingericht als zithoek en heeft toegang tot de tuin middels een schuifpui in de achtergevel.

1e verdieping

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers waarvan de master-bedroom beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Op de overloop is een tweede badkamer voorzien met een inloopdouche, toilet, dubbele wastafel en mogelijkheid voor witgoed

2e verdieping

De tweede verdieping is te gebruiken als (berg)zolderruimte.

Tuin

 In de tuin wordt een praktische berging geplaatst. Aan de achterzijde is een ruime gemeenschappelijke groenstroom. Parkeergelegenheid is voldoende voorzien in de omgeving.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar