Waterzande 1ong Walsoorden Project: Waterzande € 459.800,- v.o.n.
461m3
271m2
3
122m2
A

Bouwnummer: 1.07 hoekwoning


In de nabijheid van het gezellige Kloosterzande en het bruisende Hulst zal de komende jaren een nieuw dorp gaan verrijzen in Zeeuws-Vlaanderen, Waterzande, een verborgen parel om te wonen. Buitengewoon leven in een unieke omgeving tussen water en groen. Een walhalla voor watersport- en natuurliefhebbers maar ook voor Bourgondiërs. Snuif de geur van de zee op tijdens een wandeling of fietstocht. Zelfs met woorden als ‘uniek’ en ‘uitzonderlijk’ slaag je er niet in om Waterzande in z’n totaliteit te beschrijven. Hier kom je thuis op een bijzondere plek.
Aan het voormalige veerplein, waar jarenlang de veerboot over de Westerschelde vertrok, verschijnt een nieuwe woonomgeving. Hier is rust geen modewoord, maar de realiteit. Hier leef je mét de natuur, het eeuwige water, beleef je de kust en polders als nooit tevoren.
Er verschijnen zowel woningen als appartementen. In fase I komen 85 wooneenheden, waarvan 45 woningen en 40 appartementen. De nadruk ligt op duurzaamheid, comfort en een hoogwaardige afwerking.
Wil je meer weten over dit project? Contacteer ons en we helpen je graag verder.

Begane grond

Luxe afgewerkte hoekwoning met op de begane grond een ruime inkomhal met gastentoilet en berging. Via de hal is de luxe keuken toegankelijk voorzien van inbouwapparatuur. Aansluitend de ruime woonkamer met eet- en zithoek met toegang tot de tuin middels een schuifpui aan de achterzijde.

1e verdieping

Op de verdieping zijn er drie slaapkamers waarvan de master-bedroom beschikt over een eigen badkamer met inloopdouche en wastafel. Daarnaast is een tweede badkamer voorzien met een inloopdouche, toilet en enkele wastafel. Op de overloop ter hoogte van de zithoek aan de voorzijde is toegang tot de zolderruimte. Van deze zithoek is eventueel nog een extra slaapkamer te maken.

Tuin

In de tuin wordt een praktische berging geplaatst. Aan de achterzijde is een ruime gemeenschappelijke groenstroom.

Bijzonderheden

Door de speelse vorm van het dak zijn de slaapkamers hoog zodat er een ruimtelijk effect ontstaat. Parkeergelegenheid is voldoende voorzien in de omgeving.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar