Jacobus de Waalstraat 31 Lamswaarde € 699.000,- K.K.
817m3
4521m2
3
194m2
C
1925

Lamswaarde, ook wel ’t Heilig Land genoemd, is een dorp in de gemeente Hulst(Zeeuws-Vlaanderen). Het rijke verenigingsleven zorgt voor veel vertier in het gezellige dorp. Voor het relatief kleine dorp zijn er veel faciliteiten. Zo is er een school met peuterspeelzaal, een multifunctioneel dorpshuis, een sportveld, speeltuintje, dorpscafé, een bakker en nog veel meer…..
In Antwerpen sta je binnen een half uur en ook Gent bereik je binnen veertig minuten. Vestingstadje Hulst ligt op 8 km afstand, hier vindt je de grote supermarkten en andere voorzieningen.
In Lamswaarde is het genieten van de rust van de omliggende polders maar met de gezelligheid van een hartelijke dorpsgemeenschap. Hier kom je helemaal tot rust.
Deze prachtige vrijstaande woning aan de Jacobus de Waalstraat 31 is een echte parel. Gebouwd in 1925, maar volledig gerenoveerd naar de woonwensen van deze tijd.
Met oorspronkelijke elementen als de prachtige wandtegeltjes in de gang en de sfeervolle ensuite deuren met ingebouwde kasten in combinatie met de smaakvolle inrichting en afwerking op een prachtig perceel van maar liefst 4521m² is het hier heerlijk wonen! Ook is het, met de twee grote loodsen op het terrein, mogelijk om hier een aan huis gebonden beroep of kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten te ontplooien. Je hebt hier echt alle mogelijkheden.

Begane grond

De voordeur zit in het midden van de voorgevel en via de hal erachter heb je toegang tot alle leefruimtes op de begane grond.
Ook de gerenoveerde vaste trap naar de verdieping bevind zich in deze sfeervolle gang met authentieke wandtegels evenals de toegangsdeur naar de kelder.
Links vind je de woonkamer met aan de voorkant de meterkast, voorzien van 12 groepen. De woonkamer staat in open verbinding met de achtergelegen keuken en is smaakvol en strak afgewerkt.
De vloer is voorzien van een lichte pvc-vloer die drempelloos doorloopt in de keuken.
De woonkeuken is een plaatje! Een mooie mix van landelijk en modern en perfect passend bij de rest van de woning.
Het composiet werkblad met de hoge plint tot onder het raam, het losse kooktoestel, de hoge kastenwand en de tuindeuren naar het terras; het is een smaakvol geheel met een fijne indeling.
Achter de keuken zit de bijkeuken met een extra keukenblokje en een ingebouwde wandkast, hier vind je ook de achterdeur.
Via de keuken heb je ook toegang tot een extra halletje waarin de garderobe is verwerkt en waar het toilet zich bevindt. Ook heb je via de keuken toegang tot de centrale hal.
De leefruimte rechts van de voordeur bestaat uit twee delen die kunnen worden gescheiden door de prachtige ensuite deuren met ingebouwde kasten.
Deze ruimte doet nu dienst als werkruimte maar is, net als de overige ruimtes, smaakvol en in stijl ingericht.
De twee sfeervolle schouwen in combinatie met de ensuite deuren en ingebouwde kasten maken deze ruimte extra sfeervol.

1e verdieping

De ruime overloop geeft toegang tot drie slaapkamers, de badkamer en de bergruimte boven de keuken. Van de twee slaapkamers links is een grote slaapkamer gemaakt door een doorgang te maken tussen de twee kamers.
In een van deze kamers is een grote kast geplaatst en deze ruimte doet dienst als kleedruimte. De deur naar de overloop vanuit deze kamer is nog aanwezig en hier is dus heel eenvoudig weer een aparte slaapkamer van te maken.
De badkamer is uitgerust met een regendouche, twee wastafels, een ligbad en een tweede toilet. Al tandenpoetsend kijk je hier uit over de polders van Lamswaarde.

Tuin

Op het perceel van 4521 m² is een deel ingericht als terras. De smaakvolle indeling zorgt ervoor dat er verschillende gezellige plekjes zijn om te zitten en te genieten van de rust en van de zon.
De schutting zorgt voor de nodige privacy en dient ook meteen als windscherm. Ook zijn er flexibele windschermen voorzien die zorgen dat je, met uitzicht op de polders toch lekker uit de wind kunt zitten.
De houten terrasoverkapping is aan twee zijden dicht en de andere twee zijden zijn af te sluiten met transparant zeil, zo is het hier ook in voor- en naseizoen heerlijk genieten.
De brede oprit, naast de afgeschermde tuin, maakt het mogelijk om met grote voertuigen de grote loods en schuur op het perceel te bereiken en er is hier voldoende plaats om te parkeren.
Ga je de grote schuur gebruiken voor je hobby of wil je graag kleinschalige bedrijfsmatige activiteiten ontplooien? Het is hier allemaal mogelijk.
De kleinere loods op het terrein wordt momenteel verhuurd, maar bij verkoop wordt ook deze loods leeg opgeleverd.


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Jacobus de Waalstraat 31 - 4586ad - 699.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?