Menu

Dorpsplein 2 Zuiddorpe € 190.000,- K.K.
Kantoor
1060m2
359m2
190.000,- K.K.
1966

Riant bedrijfsgebouw met vrijstaande garage, ruim perceel en bestemming “Maatschappelijk” met mogelijkheden voor een woning. Rustig gelegen aan het dorpsplein van Zuiddorpe en op korte afstand van de Belgisch grens.

In het hart van het pittoreske Zuiddorpe is dit riante bedrijfsgebouw gelegen. Het gebouw heeft eerst dienst gedaan als kantoor van de Rabobank en is vervolgens door SVRZ in gebruik genomen als opleidingslocatie, spreekruimte voor huisartsen en welzijnsruimte voor bewoners van Zuiddorpe.
De bestemming is momenteel maatschappelijk. Gemeente Terneuzen heeft via een principe uitspraak wel al te kennen gegeven positief te zijn over het herbestemmen van het object naar wonen (1 woning) in combinatie met werken of dienstverlening en mogelijk lichte horeca.
De procedure hiervoor kan opgestart worden. Het pand biedt volop ruimte voor mogelijke combinaties van een woning met diverse gebruiksfuncties. De gewenste functies/gebruik dienen uiteraard wel te voldoen aan de eisen gesteld in het Bouwbesluit en andere wetgeving.

Het gebouw bevindt zich op enkele kilometers van de Belgische grens en op circa 6 km van het Belgische Zelzate. Hiervandaan zijn Terneuzen en de Westerscheldetunnel alsmede steden als Gent, Antwerpen en Brugge vlot bereikbaar.

Begane grond

Entree in de grote open werkruimte met 2 aparte kantoren, bergingen, portaal met kluis en middels dubbele deuren bereikbare tweede werkruimte met keukenopstelling. De keuken is eenvoudig uitgevoerd en voorzien van gaskookplaat, afzuigkap en losse vaatwasmachine. Hiervandaan is nog een berging en via tuindeuren het terras en de ruime achtertuin, met fraai zicht op het achtergelegen weiland, bereikbaar.
De hal, met toiletgroep (waaronder een invalidentoilet) en berging met Cv-opstelling (Remeha HR) en aansluitingen voor het witgoed, is zowel vanuit de werkruimte als via de zij entree te betreden. Hier bevindt zich tevens de trap naar de verdieping.

1e verdieping

Overloop met toegang tot het platte dak, vergaderzaal met vaste kasten, kantoor en toilet met wastafel. Vanuit het kantoor is middels vlizotrap de ruime bergzolder bereikbaar.

2e verdieping

Ruime bergzolder met een bruto oppervlakte van 88m2.

Tuin

Via de tuindeuren zijn het terras en de ruime achtertuin, met fraai zicht op het achtergelegen weiland, bereikbaar.

Bijzonderheden

- Airco voorzien in de meeste ruimtes
- Begane grond voorzien van aluminium kozijnen met HR++ beglazing
- Verdieping deels houten/stalen kozijnen met dubbel/enkel glas
- Zonnescreens geplaatst op diverse ramen
- Vrijstaande garage van 6,70m x 3,10m
- Houten tuinberging van 4,20m x 3,00m


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Dorpsplein 2 - 4574RD - 190.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?