Kanaalpark 24 Philippine Project: 't Hof van Philippine € 385.950,- v.o.n.
555m3
218m2
4
134m2
A
2023

KOOP NU EN VERHUIS AANKOMENDE ZOMER!


In de jonge woonwijk Kanaalpark, aan de rand van het gemoedelijke dorp Philippine, worden er ter afsluiting van het nieuwbouwproject ’t hof van Philippine 8 ruime luxe, moderne twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.
De fraaie tweekappers hebben een markante en speels uitstraling door het gebruik van aluminium kaders rondom de gevelopeningen in combinatie met het toepassen van houten geveldelen. 
De woningen worden gas loos, duurzaam en energiezuinig gebouwd. Door de lucht-water warmtepomp met vloerverwarming als hoofdverwarming voor zowel de begane grond als de 1e verdieping en standaard 4 zonnepanelen, ben je klaar voor de toekomst! Maar ook de stap naar “0-op-de-meter” is eenvoudig te realiseren. Maak dan ook gebruik van het aantrekkelijk aanbod om voor slechts € 3.500,00 extra de woning energieneutraal te maken en profiteer direct van een lage energierekening in je nieuwe woning.


De woningen hebben meerdere indelingsvarianten en worden standaard compleet afgewerkt met een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en hangtoilet.
Diverse kopers opties, zoals o.a. een garage, uitbouw van de woonkamer, slaapkamer/werkkamer met berging op de begane grond, extra slaapkamer op de zolder met eventueel een dakkapel geven je de kans om de woning volledig aan te passen naar je eigen wensen.


De aangeboden woning is één van de twee woningen die op de hoek van de straat zijn gelegen (bouwnummers 8) en hebben een ruime tuin voorzien van een tuinberging. 
Grijp deze unieke kans en verwezenlijk je droomhuis op deze bijzondere plek in Zeeuws-Vlaanderen!


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar