Kanaalpark 26 Philippine Project: 't Hof van Philippine € 394.950,- v.o.n.
555m3
218m2
4
134m2
A
2023

Duurzaam en energiezuinig bouwen, zo ben je klaar voor de toekomst.
Kom naar de K+B Nieuwbouwdag op 11 februari bij Naeye-Verstraten en laat je verrassen door de vele mogelijkheden binnen de nieuwbouwprojecten!


In de jonge woonwijk Kanaalpark, aan de rand van het gemoedelijke dorp Philippine, worden er ter afsluiting van het nieuwbouwproject ’t hof van Philippine 8 ruime hedendaagse twee-onder-een-kapwoningen gerealiseerd.
De moderne tweekappers hebben een markante en speels uitstraling door het gebruik van aluminium kaders rondom de gevelopeningen in combinatie met het toepassen van houten geveldelen.
De woningen hebben meerdere indelingsvarianten, diverse kopers opties en worden standaard compleet afgewerkt met een luxe keuken voorzien van inbouwapparatuur en badkamer met ruime inloopdouche, wastafelmeubel en hangtoilet.
Deze woning is één van de zes woningen die is voorzien van een garage. De andere twee woningen, bouwnummers 1 en 8, zijn voorzien van een ruime tuinberging.

Uiteraard zijn de woningen nog volledig naar eigen wens aan te passen, zo kun je er echt jouw woning van maken!


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar