's-Gravenhofplein 3Bong Hulst Project: Werfhuis - Stadshave € 339.950,- v.o.n.
271m3
2
79m2
A
2023

Hulst is een leuk winkelstadje met een leuke mix van Nederlandse ketenwinkels en authentieke particuliere zaken. Winkelen, eten en drinken in Hulst is vooral sfeervol en lekker. Liever een wandeling maken in de ongerepte natuur? Buiten de stadspoorten sta je zo in de natuur. Je vindt op korte afstand de bossen van Clinge en Sint Jansteen. Wonen in de binnenstad biedt dus vele mogelijkheden.

Appartement type 5 beschikt over twee slaapkamers, een badkamer en is gelegen op de begane grond. Het terras is georiënteerd op het zuiden en biedt een prachtig uitzicht op de Stadswallen. 

De appartementen zijn all-electric en daarmee gasloos. Het appartementencomplex wordt uitstekend geïsoleerd en gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen. De appartementen worden allen voorzien van een individuele warmtepomp die voorziet in ventilatie, verwarming, warm tapwater én topkoeling om zodoende en optimaal woonklimaat te garanderen voor de bewoner. 

Bijzonderheden

Individuele koperswensen zijn vanzelfsprekend mogelijk. Wij begeleiden dit proces graag en lichten grondig alle mogelijkheden en verschillende opties toe. 


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Geen plattegrond beschikbaar

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar