's-Gravenhofplein 14Bong Hulst Project: Werfhuis - Stadshave € 450.000,- v.o.n.
348m3
2
95m2
A
2023

Wonen in de binnenstad van Hulst aan de Nieuwe Bierkaai; aan de ene kant kies je de Nieuwe Bierkaai voor stads wonen. Tegelijkertijd is het hier ook rustig, landelijk en pittoresk. Het beste van twee werelden komt samen in Werfhuis Hulst. In deze prachtige vestingstad geniet je op dagelijkse basis van het uitzicht: de authenthieke monumenten, de grachten en het historische centrum springen hierbij meteen in het oog.

Appartement type 14 heeft twee slaapkamers, één badkamer en het terras is georiënteerd op het zuid-westen. Het appartement wordt standaard uitgerust met sanitair en tegels van gerenommeerde merken. Het sanitair is kwalitatief hoogwaardig en naar eigen smaak te personaliseren.

De appartementen zijn all-electric en daarmee gasloos. Het appartementencomplex wordt uitstekend geïsoleerd en gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen. De appartementen worden allen voorzien van een individuele warmtepomp die voorziet in ventilatie, verwarming, warm tapwater én topkoeling om zodoende en optimaal woonklimaat te garanderen voor de bewoner. 

Bijzonderheden

Individuele koperswensen zijn vanzelfsprekend mogelijk. Wij begeleiden dit proces graag en lichten grondig alle mogelijkheden en verschillende opties toe. 


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar