's-Gravenhofplein 1Bong Hulst Project: Werfhuis - Stadshave € 435.000,- v.o.n.
329m3
2
92m2
A
2023

De prachtige vestingstad Hulst biedt genoeg te beleven; een wandeling over de Stadswallen, heerlijk eten in een van de diverse restaurants, een terrasje pikken bij de vele cafeetjes of een bezoek brengen aan het Streekmuseum Museum Hulst. De mogelijkheden zijn divers. Daar is iedere nieuwe bewoner van Stadshave Hulst wel even zoet mee.

Appartement type 1 beschikt over twee slaapkamers, één badkamer en heeft een terras georiënteerd op het oosten of een tuin georiënteerd op het noord-oosten en zuid-oosten. 

De appartementen zijn all-electric en daarmee gasloos. Het appartementencomplex wordt uitstekend geïsoleerd en gebouwd conform de laatste duurzaamheidsnormen. De appartementen worden allen voorzien van een individuele warmtepomp die voorziet in ventilatie, verwarming, warm tapwater én topkoeling om zodoende en optimaal woonklimaat te garanderen voor de bewoner. 

Bijzonderheden

Individuele koperswensen zijn vanzelfsprekend mogelijk. Wij begeleiden dit proces graag en lichten grondig alle mogelijkheden en verschillende opties toe. 


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar