Menu

Steenstraat 25 Hulst € 3.083,- p.m.
Winkelruimte
535m2
259m2
3.083,- p.m.
1880

Representatieve bedrijfsruimte, te gebruiken als winkel of kantoorruimte op de begane grond (ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers) van monumentaal pand in het centrum van Hulst.

Begane grond

Entree aan de voorzijde van het pand, hal met meterkast (meterkast is een gezamenlijke voor zowel de begane grond als eerste verdieping) en dubbele glazen deur naar de grootste werkruimte (100 m2). Vanuit deze ruimte is er toegang tot de spreekkamer, berging waarin de groepenkast en een kluis te vinden is, trap naar de kelder en toegang tot het dagverblijf. In de ruime kelder staat nog een kluis en er is genoeg ruimte voor eventuele opslag.

Achter in het pand zijn er nog 2 bergingen en een kantoor te vinden, de mogelijkheid bestaat om enkele wanden eruit te halen zodat er een groter geheel ontstaat.

Vanuit de hal achterin het pand zijn de keuken en toiletruimtes te bereiken, dit zijn gemeenschappelijke ruimtes welke ook gebruik worden door Stichting de Kreek welke achter in het pand huren.

Tuin

Via de keuken is er toegang tot de tuin welke volledig betegeld is.

Bijzonderheden

Er is airco en een luchtgordijn aanwezig op de begane grond. Het plafond is een systeemplafond en de vloer is voorzien van tapijt. Aan de voorzijde is het pand toegankelijk gemaakt voor rolstoelgebruikers.

Aanvaarding mogelijk vanaf eind oktober 2019


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Steenstraat 25 - 4561AR - 3.083,- p.m.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?