Olmenstraat 57 Vogelwaarde € 449.000,- K.K.
858m3
663m2
4
169m2
A
1994

Uit voormalig Boschkapelle en Stoppeldijk is het huidige Vogelwaarde ontstaan. Op de grens tussen de beide voormalige dorpen zijn tal van voorzieningen gerealiseerd. Er is een dorpshuis, een grote basisschool, een supermarkt en ook de sportvelden liggen op de grens tussen het voormalige Boschkapelle en Stoppeldijk. De naam Vogelwaarde is afgeleid van de uiterwaarden van de oude zeegeul De Vogel, die als kreek gelegen is tussen Vogelwaarde en Hengstdijk.

Deze moderne vrijstaande woning biedt het hele woonprogramma op de begane grond. Met nog 3 slaapkamers op de verdieping is het verder een ideale gezinswoning. De woning is geheel voorzien van kunststof kozijnen en rolluiken en uitgerust met 8 zonnepanelen en airco. Dit leuke huis heeft een energielabel -A-. Met maar liefst 169m² woonoppervlak en daarnaast nog een grote inpandige garage met vliering heeft deze woning enorm veel ruimte. De inhoud van deze woning bedraagt 858m³.

Begane grond

Je komt binnen in de ruime lichte hal die extra ruim aandoet door de vide. Hier vind je de meterkast, het toilet en de vaste trap naar boven, en heb je toegang tot de woonkamer. Ook de slaapkamer, de badkamer en de wasruimte bereik je vanuit de hal. De prachtige donkere tegelvloer is drempelloos doorgelegd in de woonkamer en de bijkeuken.

De woonkamer heeft een fijne indeling en de sfeervolle houthaard heeft een natuurstenen omlijsting. Met aan drie zijden ramen is het hier heerlijk licht. De keuken staat in open verbinding met de woonkamer. De keuken is ruim en modern en uitgerust met diverse inbouwapparatuur zoals een inductiekookplaat van 90cm, een afzuigkap, een combi oven/magnetron, een koelkast en een vaatwasser. Vanuit de keuken heb je rechtstreeks toegang tot de achtertuin.

Met een slaapkamer en badkamer op de begane grond kun je hier volledig gelijkvloers wonen. De slaapkamer is gesitueerd aan de achterzijde van de woning en de badkamer ligt daar direct naast. De badkamer is uitgerust met een ligbad, een aparte douche en een breed wastafelmeubel met opbergruimte. 

De wasruimte bevindt zich tussen de hal en inpandige garage in. Deze praktische ruimte biedt, naast plaats voor wasmachine en droger, ook genoeg extra opbergruimte. Hier vind je ook de achterdeur naar de tuin en de deur naar de garage.

De garage is voorzien van een zolder met betonnen vloer. Een elektrische takel maakt het hier mogelijk om ook grotere objecten op zolder te bewaren. Ook vanuit de garage heb je directe toegang tot de achtertuin. Aan de voorzijde is de garage voorzien van een elektrisch bedienbare sectionaalpoort.

1e verdieping

De eerste verdieping bestaat uit een overloop met toegang tot drie grote slaapkamers. De betonnen ondervloer is voorzien van een nette laminaatvloer. De achterste slaapkamers is voorzien van ruime ingebouwde kasten met een schuifdeursysteem en hier hangt ook de Nefit cv-ketel uit 2015. Uiteraard is deze eenvoudig weg te werken in een kast als de kamer als de wens is om deze ruimte als slaapkamer te gebruiken.

Op de overloop zit een luik dat toegang geeft tot de bergzolder. Ook hier is de tussenvloer van beton.

Tuin

De voortuin is netjes en heeft een open karakter. De oprit biedt plaats aan minimaal twee auto’s en in deze rustige woonstraat is openbaar parkeren nooit een probleem.

De achtertuin loopt door aan de zijkant van de woning en is netjes aangelegd met hagen, gazon en terrassen. Hier geniet je optimaal van je privacy en de rust.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Olmenstraat 57 - 4581at - 449.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?