Merwedelaan 30 Terneuzen € 209.000,- K.K.
390m3
167m2
4
109m2
E
1975

Ruim en betaalbaar wonen in de populaire woonwijk “Zeldenrust” met scholen, winkelcentrum en ziekenhuis in de directe omgeving!
Deze royale hoekwoning met een woonoppervlakte van 109m² beschikt over 4 slaapkamers en een tuin met vrije achterom en stenen berging.


 


 

Begane grond

Binnenkomst in de hal met meterkast, toilet met fonteintje, garderobekast en trap naar de eerste verdieping. Door het plaatsen van de garderobekast is de doorgang naar de woonkamer nu niet in gebruik. Deze garderobekast is eenvoudig weer te verwijderen.
Vanuit de hal is de keuken en vervolgens de woonkamer bereikbaar. De keuken is voorzien van eenvoudig keukenblok met losstaand gasfornuis en een afzuigkap en biedt voldoende plaats voor een ontbijttafel.
De doorzon woonkamer heeft door de grote raampartijen een aangename hoeveelheid licht en biedt door de gemeentelijke groenstrook aan de voorzijde een gevoel van vrijheid en privacy.

1e verdieping

Op de eerste verdieping bevindt zich een overloop met vaste trap naar de verdieping, drie slaapkamers, waarvan de kleinste slaapkamer een vaste kast heeft. De slaapkamer aan de voorzijde beschikt over een wastafel met koud en warm water.
De badkamer is voorzien van een bad douche combinatie, wastafelmeubel en toilet.

2e verdieping

De tweede verdieping heeft een overloop met witgoed aansluitingen, de Intergas HR-combiketel (2009) en een ruime 4e slaapkamer met dakraam en praktische bergruimte achter de knieschotten.

Tuin

De onderhoudsvriendelijke tuin is grotendeels bestraat, volledig afgesloten met een houten schutting en zijpoort en voorzien van een stenen berging.

Overige verdieping(en) en ruimten

Betaalbaar wonen in een rustige en gezellige buurt met voorzieningen in de directe omgeving? Deze ruime hoekwoning is dan echt iets voor jou! Twijfel niet en maak snel een afspraak!


E

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Merwedelaan 30 - 4535et - 209.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?