Menu

Alberdingk Thijmstraat 91 Terneuzen € 229.500,- K.K.
238m3
1
76m2
229.500,- K.K.
2013

Op de bovenste woonlaag van appartementencomplex “Maria van Artois” bieden wij dit mooi afgewerkt appartement aan met ruim balkon, eigen berging en inpandige parkeerplaats in de afgesloten parkeergarage. Dit fraai appartement is gelegen in appartementencomplex “Maria van Artois” dat in 2013 is gerealiseerd naast het nieuwe woonzorgcentrum SVRZ De Blide. Appartementencomplex Maria van Artois biedt 48 ruime en moderne appartementen, voor zowel de verkoop als de verhuur. Door middel van het Grand Café van De Blide is het Maria van Artois verbonden met het woonzorgcentrum. Ideaal om eens te genieten van een bakje koffie of een lunch. Door deze fysieke koppeling met De Blide is ook hulp en zorg binnen handbereik. Alhoewel de appartementen in Maria van Artois zelfstandige wooneenheden zijn kan men wel naar behoefte beschikken over het uitgebreide zorgpakket van SVRZ. En dat heeft zijn voordelen. Alle nodige zorg is in het complex aanwezig en dus snel beschikbaar.


 Servicekosten: € 104,11 per maand   

Omschrijving

Entree via de hal met half afgesloten hobbyruimte, modern hangtoilet met fonteintje, meterkast en toegang tot de woonkamer met open keuken. Het gehele appartement is afgewerkt met een fraaie PVC vloer. De woonkamer met ruim balkon is op het noorden gelegen en heeft een moderne open keuken welke is voorzien van keramische kookplaat, afzuigkap, combimagnetron/oven, vaatwasmachine en koelkast met vriesvakje. De dakkoepel ter hoogte van de keuken zorgt voor een aangename hoeveelheid daglicht. Vanuit de woonkamer is de slaapkamer en berging met aansluitingen voor wasmachine en droger te bereiken. Hier zijn tevens de CV-combiketel en WTW-unit geplaatst.


 De royale slaapkamer (16m²) heeft een en-suite badkamer. De badkamer is keurig afgewerkt inloopdouche met glazen douchedeuren, was meubel en tweede hangtoilet.


 


 

Overige verdieping(en) en ruimten

In de onderbouw beschikt het appartement over een eigen berging en parkeerplaats inde afgesloten parkeergarage.


 


Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Geen kadasterafbeelding beschikbaar

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Alberdingk Thijmstraat 91 - 4532cz - 229.500,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?