Leeghwaterstraat 78 Hulst € 265.000,- K.K.
457m3
262m2
4
116m2
D
1984

In de gezellige woonwijk Den Dullaert staat deze twee-onder-een-kapwoning met garage. Met vier slaapkamers, een inpandige garage en een heerlijke achtertuin op het westen is dit een fijne gezinswoning in een kindvriendelijke buurt met veel groen. De woning is wat gedateerd maar met wat liefde en aandacht creƫer je hier je eigen paleisje!

Begane grond

In de compacte hal bevindt zich de meterkast en de vaste trap naar de eerste verdieping. Ook heb je directe toegang tot de gezellige woonkamer. De warme parketvloer in combinatie met de grote ramen voor en achter en de speelse indeling maken dat de woonkamer licht en knus oogt. De houten kozijnen zijn voorzien van dubbel glas en de bergkast onder de trap is vanuit de woonkamer toegankelijk. De grote ramen voor en achter zijn voorzien van een zonnescherm.
De keuken is eenvoudig maar de apparatuur functioneert prima en de ruimte leent zich heel goed voor een hoekopstelling. Aansluitend aan de keuken bevindt zich de bijkeuken waar ook het toilet zit. Hier hangt de HR-combiketel uit 2002 en zit ook de aansluiting en afvoer voor het witgoed. Vanuit de bijkeuken heb je directe toegang tot de garage. De garage is voorzien van een elektrisch bedienbare sectionale poort.

1e verdieping

De overloop geeft toegang tot de drie slaapkamers en badkamer op deze verdieping. De tussenvloeren zijn van beton en ook hier veel daglichtinval. De badkamer is eenvoudig maar netjes. De badkamer is uitgerust met een douche, wastafel en tweede toilet. Alle ramen op deze etage zijn voorzien van een rolluik.

2e verdieping

Via de vaste trap bereik je de zolder met een ruime vierde slaapkamer. Met het grote vaste raam en een radiator is dit een royale vierde slaapkamer. Dit houten kozijn bevat enkel glas en is ook voorzien van een rolluik. Ook de voorzolder is ruim en biedt veel opbergruimte.

Tuin

De achtertuin is gelegen op het westen en dus geniet je hier vanaf de middag van de zon. De houten poort geeft directe toegang tot de Leeghwaterstraat en achter in de tuin staat een vrijstaande houten berging die voorzien is van elektra.


D

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Leeghwaterstraat 78 - 4561mb - 265.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?