Dubbele Poort 7 Hulst € 22.800,- p.j.
Winkelruimte
350m2
261m2
A
1990

Ruim representatief winkel of kantoorruimte gelegen op een zichtlocatie in het centrum van Hulst.

Begane grond

Dit ruime winkel- kantoorpand is gelegen in het centrum van Hulst op een zichtlocatie in het ontwikkelingsgebied “de Nieuwe Bierkaai”.  Het pand is gelegen in een gebied in ontwikkeling met de recent opgeleverde bioscoop. In de directe omgeving liggen nog plannen voor een tweetal appartementencomplexen en bevinden zich diverse horecazaken. Het pand is, gezien de ligging en indeling, ook zeer goed te gebruiken als horecapand.
Het pand is traditioneel gebouwd in steen, de kozijnen uitgevoerd in aluminium en hout. Plafonds zijn uitgevoerd als systeemplafonds met inbouw verlichting.
Entree aan de voorzijde middels schuifdeuren, men komt direct in een grote open ruimte. In deze ruimte bevindt zich ook de meterkast.
Aansluitend aan deze ruimte is een spreekruimte, een bergruimte met 2 af te sluiten ruimtes en een royaal kantoor, een dagverblijf met pantry en buitenruimte.
Verder zijn via een gang nog toegankelijk de berging, waar ook de CV ketel hangt, het toilet en garderobe ruimte.

Tuin

Er is een buitenruimte aanwezig van zo'n 8m2.


A

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Dubbele Poort 7 - 4561bj - 22.800,- p.j.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?