Zwingelstraat 2 Koewacht € 239.000,- K.K.
459m3
241m2
3
94m2
C
1978

Wonen in een uniek dorp zoals Koewacht met een heel actief verenigingsleven en de supermarkt op loopafstand maakt het een perfecte omgeving voor een gezin of alleenstaande.
Deze prachtige twee-onder-een-kapwoning met garage, gelegen in een rustige wijk in Koewacht, biedt de ideale kans om jouw droomhuis te realiseren.
Met 3 slaapkamers en een zeer ruime zolder die ook gebruikt kan worden als extra slaapkamer is deze woning echt met een blik op de toekomst.

Begane grond

Bij binnenkomst valt meteen de ruime hal op, die toegang biedt tot de woonkamer.
De keuken, hoewel momenteel apart, kan naar wens worden ingedeeld, wellicht zelfs tot een open ruimte.
Het grote raam aan de voorzijde zorgt voor een overvloed aan natuurlijk licht, waardoor de ruimte nog uitnodigender aanvoelt.
Een trappenkast in de woonkamer biedt ruimte voor al jouw voorraad. Het toilet en de meterkast zijn te vinden in de hal.

1e verdieping

Op de eerste verdieping bevinden zich 3 slaapkamers, een ruime overloop en een badkamer met toilet, ligbad met doucheruimte en een wastafel.
Een van de slaapkamers is voorzien van diepe inbouwkasten.

2e verdieping

Via een vaste trap bereik je de zolder, die veel mogelijkheden biedt, of het nu gaat om een extra slaapkamer, werkkamer of hobbyruimte.
De nokhoogte van de zolder geeft de ruimte een bijzonder karakter. De CV-ketel bevindt zich ook op deze verdieping.

Tuin

De achtertuin is bereikbaar via de keuken, waar een ruim tuinhuis met afdak en een garage het woongenot optimaliseren.
Een deel van de tuin is momenteel gehuurd van de gemeente voor een zeer lage prijs, maar er is ook een mogelijkheid tot het kopen daarvan.
De garage, bereikbaar vanuit zowel de oprit als de achtertuin, biedt plaats aan een auto of kan worden omgevormd tot een handige werkplaats.
Een ruimte die je zelf indeelt naar waar er behoefte aan is.

Bijzonderheden

Kortom, als je op zoek bent naar een woning met veel ruimte die je naar eigen inzicht kan aanpassen, is dit wellicht jouw droomhuis.
Neem contact met ons op voor een bezichtiging via info@kindtenbiesbroeck.nl of bel 0114-760500. Wacht niet te lang, want deze kans wil je niet missen!


C

Wilt u een notitie aanmaken bij dit object of wilt u deze volgen, maak dan gratis een (zoek) profiel aan om van deze en meer extra's te profiteren!

Reageer direct Delen op Facebook Download brochure

Plattegrond

Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding Plattegrond afbeelding

Kadaster

Kadaster afbeelding

Bezichtigen

Aanvraag Bezichtiging: Zwingelstraat 2 - 4576da - 239.000,- K.K.


Welke kleur heeft onderstaande 'Verstuur' knop?